|
انتقال آپدیت های سایت از لوکال به هاست **** خیلی خیلی مهم *****
|
|
۸-۱-۱۳۹۳, ۰۲:۰۹ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه اساتید محتزم
یه سوال دارم من دارم با جوملا 2.5 کار می کنم و کلا سایت را روی لوکال طراحی کردم و با استفاده از کامپوننت Akeeba اون را به هاست منتقل کردم. حالا سوالم اینه که چطوری میتونم فقط آپدیت ها و تغییراتی که بعد از این انتقال دارم روی لوکال انجام میدم را به هاست منتقل کنم ؟ یعنی نمیخوام هربار برای بروزرسانی سایت ( تغییرات در ماژول ها و موقعیت ها و ...) یک بسته نصبی بسازم و جایگزین قبلی کنم چون که کاربران خرید آنلاین انجام میدن و با این کار بانک اطلاعاتی خرید ها پاک میشه. لطفا راهنمایی کنید تشکر |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
انتقال آپدیت های سایت از لوکال به هاست **** خیلی خیلی مهم ***** - heroesofnew - ۸-۱-۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ صبح
RE: انتقال آپدیت های سایت از لوکال به هاست **** خیلی خیلی مهم ***** - shahryar warez - ۸-۱-۱۳۹۳, ۰۳:۱۷ صبح
RE: انتقال آپدیت های سایت از لوکال به هاست **** خیلی خیلی مهم ***** - Reza Ganji - ۸-۱-۱۳۹۳, ۰۳:۳۹ صبح
RE: انتقال آپدیت های سایت از لوکال به هاست **** خیلی خیلی مهم ***** - shahryar warez - ۸-۱-۱۳۹۳, ۰۴:۰۵ صبح
RE: انتقال آپدیت های سایت از لوکال به هاست **** خیلی خیلی مهم ***** - heroesofnew - ۸-۱-۱۳۹۳, ۰۴:۴۷ صبح
RE: انتقال آپدیت های سایت از لوکال به هاست **** خیلی خیلی مهم ***** - shahryar warez - ۸-۱-۱۳۹۳, ۰۴:۵۲ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان