|
اشکال در نحوه نصب جوملا در ساب دومین دایرکت ادمین
|
|
۲۶-۱۲-۱۳۹۲, ۰۸:۵۰ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اشکال در نحوه نصب جوملا در ساب دومین دایرکت ادمین
میخوام جوملا رو در ساب دومینی که ایجاد کردم نصب کنم کارهای زیر رو انجام میدم. ولی انگار یه جای کار رو اشتباه میرم که نصب نمیشه.
هاستم دایرکت ادمینه. اول یه ساب دومین به اسم new ایجاد کردم. بعد یه دیتا بیس جدید ساختم. بعد رفتم داخل فایل مننجر و یه پوشه به اسم new ایجاد کردم. جوملا رو داخل اون پوشه آپلود کردم. بعد اکستراکت کردم. ولی الان که آدرس site.com/new رو میزنم هیچ صفحه ای باز نمیشه. در حالی که اصولا باید مراحل نصب جوملا میومد. نمی دونم اشکال کار کجاست. راهنماییم می کنین؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
اشکال در نحوه نصب جوملا در ساب دومین دایرکت ادمین - janaga - ۲۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ عصر
RE: اشکال در نحوه نصب جوملا در ساب دومین دایرکت ادمین - سعید حمزه زاده - ۲۷-۱۲-۱۳۹۲, ۰۱:۴۰ صبح
RE: اشکال در نحوه نصب جوملا در ساب دومین دایرکت ادمین - janaga - ۲۷-۱۲-۱۳۹۲, ۰۴:۴۹ صبح
RE: اشکال در نحوه نصب جوملا در ساب دومین دایرکت ادمین - Reza Ganji - ۲۷-۱۲-۱۳۹۲, ۰۵:۲۲ صبح
RE: اشکال در نحوه نصب جوملا در ساب دومین دایرکت ادمین - janaga - ۲۷-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۳۵ عصر
RE: اشکال در نحوه نصب جوملا در ساب دومین دایرکت ادمین - shaban532 - ۲۸-۱۲-۱۳۹۲, ۰۳:۱۳ صبح
RE: اشکال در نحوه نصب جوملا در ساب دومین دایرکت ادمین - janaga - ۲۸-۱۲-۱۳۹۲, ۰۵:۳۰ صبح
RE: اشکال در نحوه نصب جوملا در ساب دومین دایرکت ادمین - Reza Ganji - ۲-۱-۱۳۹۳, ۰۴:۱۹ عصر
RE: اشکال در نحوه نصب جوملا در ساب دومین دایرکت ادمین - janaga - ۵-۲-۱۳۹۳, ۰۷:۳۰ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان