زمان کنونی: ۴-۳-۱۴۰۵, ۰۵:۴۰ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قالب زيبا و ساده ايران وب؛ مناسب براي سايتهاي خبري و رسانه اي
۲۱-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۰۷ صبح
ارسال: #3
RE: قالب زيبا و ساده ايران وب؛ مناسب براي سايتهاي خبري و رسانه اي
سلام دوست عزیز. خیلی ممنون بابت توجه شما و همینطور از اینکه نظر و انتقادتون رو گفتید متشکرم. سعی میکنم در قالب های بعدی به این موارد توجه کنم و به نظراتتان رسیدگی کنم.
درباره منوی پایین باید بگم به دلیل مشکلاتی که برای برخی از کاربران به وجود آمده بود در مرحله تست، تصمیم گرفته شد که تغییرات ساده و کمی در این بخش منو انجام بشه. اما از اینکه به این مورد اشاره کردید سپاسگذارم.
امضاء joomlanevis
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- مرکز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

- طراحی حرفه ای انواع مجله و پکیج های تبلیغاتی
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: قالب زيبا و ساده ايران وب؛ مناسب براي سايتهاي خبري و رسانه اي - joomlanevis - ۲۱-۱۲-۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان