|
درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder
|
|
۱۷-۱۲-۱۳۹۲, ۰۹:۳۹ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder
سلام
جوملای من 3 هست و CB1.9.1 دارم برای من هم همین مشکل رو داره علامت سوال میزنه من به کنترل پنل رفتم و components -> com_comprofiler -> plugins -> language folder و utf8 بود همه فایلهای PHP در این پوشه چه دیفالتش که انگلیسی بود چه فارسیش ولی باز هم علامت سوال نشون میده چی کارکنم؟ فارسی ساز هم ندارم چون هر چی گشتم برای این ورژن در جوملا 3 فارسی سازشو پیدا نکردم میشه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - Ayaz - ۶-۶-۱۳۹۲, ۱۲:۴۱ صبح
درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - Ayaz - ۷-۶-۱۳۹۲, ۰۱:۳۸ صبح
درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - Reza Ganji - ۷-۶-۱۳۹۲, ۰۲:۳۶ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - mohi - ۱۷-۱۲-۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - Reza Ganji - ۱۸-۱۲-۱۳۹۲, ۰۱:۵۸ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - mohi - ۱۸-۱۲-۱۳۹۲, ۰۵:۱۷ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - Reza Ganji - ۱۸-۱۲-۱۳۹۲, ۰۵:۴۵ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - mohi - ۲۰-۱۲-۱۳۹۲, ۰۷:۳۸ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - Reza Ganji - ۲۰-۱۲-۱۳۹۲, ۰۷:۵۰ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - mohi - ۲۰-۱۲-۱۳۹۲, ۰۸:۳۸ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان