|
مشکل در تغییر اندازه یک موقعیت(position)
|
|
۲۵-۱۱-۱۳۹۲, ۰۹:۰۷ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشکل در تغییر اندازه یک موقعیت(position)
سلام به همه دوستان چند وقتیه این سوال رو از دوستان پرسیدم کسی جوابی نداشت!
طبق عکسی که پیوست کردم من در ستونleft قالب موقعیت دارم left1,left2 دارم که بالای این دو موقعیت یه موقعیت تک ستونه هست که ماژولی بهش اختصاص ندادم و این دو ستون که ماژول بهشون اختصاص دادم اومدن اول ستون چپ زیرشم موقعیت یک ستونه هم دارم. وقتی توی تنظیمات قالب میرم و ستونهای چپ و راست قالبم رو تو تنظیمات استایل تغییر عرض میدم کل ستون سمت چپ اندازش بزگ میشه و خوب این دوتا موقعیت سمت چپ که به نام های left1,left2 هستن یکسان اندازشون تغییر میکنه چون هر دو تو left colum هستند و تو تنظیمات قالب جوملا فقط میشه کل ستون چپ رو تغییر اندازه داد و دو موقعیت نمایش داده شده همسان تغییر میکنن. چون من نیاز دارم ستون خبرها رو بزرگتر از تبلیغات بکنم نیاز به راهنمایی دارم. جالب اینجاست که در فایل templatedetail.xml موقعیت ها هستند ولی در index.php اسمی ازشون نیست. بررسی کردم دیدم یه کامپوننتی بنام helix هستش که توی لایوت اون سه تا ستون تعریف شدن و موقعیت های ستون چپ اونجا جاشون تعیین شده. حالا بنده نمیدونم چطور اندازه left1 رو کمی بزرگ کنم.تو فروم های دیگه هم کمک خواستم کسی جوابی نداد. اگر کدی هم بشه تو css قالب گذاشت هم خوبه ولی نمیدونم چی... اگر نیاز به تغییر کدی هست لطفا فقط بگید کدوم فایل کد هستش تا تغییر بدم. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل در تغییر اندازه یک موقعیت(position) - lotfi.mcitp - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ صبح
RE: مشکل در تغییر اندازه یک موقعیت(position) حرفه ای ها جواب بدن - سعید حمزه زاده - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲, ۰۴:۱۹ عصر
RE: مشکل در تغییر اندازه یک موقعیت(position) حرفه ای ها جواب بدن - lotfi.mcitp - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲, ۰۷:۱۸ عصر
RE: مشکل در تغییر اندازه یک موقعیت(position) حرفه ای ها جواب بدن - shaban532 - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲, ۰۸:۳۶ عصر
RE: مشکل در تغییر اندازه یک موقعیت(position) - سعید حمزه زاده - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲, ۰۹:۱۰ عصر
RE: مشکل در تغییر اندازه یک موقعیت(position) - lotfi.mcitp - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲, ۱۱:۱۲ عصر
RE: مشکل در تغییر اندازه یک موقعیت(position) - سعید حمزه زاده - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲, ۱۱:۳۰ عصر
RE: مشکل در تغییر اندازه یک موقعیت(position) - lotfi.mcitp - ۲۵-۱۱-۱۳۹۲, ۱۱:۳۸ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان