|
چرا منوی این ماژول این شکلیه؟ چه جوری اصلاحش کنم؟
|
|
۲۷-۷-۱۳۹۲, ۰۳:۴۵ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
RE: چرا منوی این ماژول این شکلیه؟ چه جوری اصلاحش کنم؟
سلام مجدد جناب گنجی عزیز
بله متاسفانه وقتی زبان مدیریت روی انگلیسی هم که باشد همچنان این مشکل وجود دارد. تشکر از راهنماییتون زیاد امیدی به سایت سازنده نیست چون این ماژول از محصولات نسبتاً قدیمی اون ها است و لی متاسفانه یا خوشبختانه فقط همین نسخه قدیمی به درد کار من می خوره لذا اگر خودتون زحمت بکشید یا دوستی را معرفی کنید تا این مشکل رو بررسی کنه خیلی ممنون می شوم نکته مهم اینه که این ماژول ان شاء الله قراره برای یک هدف فرهنگی استفاده بشه و انشاء الله در اجر معنوی اون شریک می کنیم هر دوستی رو که بتونه این مشکل رو بررسی یا رفع کنه |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چرا منوی این ماژول این شکلیه؟ چه جوری اصلاحش کنم؟ - iman iman - ۱۷-۷-۱۳۹۲, ۱۰:۲۲ عصر
RE: چرا منوی این ماژول این شکلیه؟ چه جوری اصلاحش کنم؟ - Reza Ganji - ۱۸-۷-۱۳۹۲, ۰۶:۴۶ صبح
RE: چرا منوی این ماژول این شکلیه؟ چه جوری اصلاحش کنم؟ - iman iman - ۲۰-۷-۱۳۹۲, ۰۵:۳۷ صبح
RE: چرا منوی این ماژول این شکلیه؟ چه جوری اصلاحش کنم؟ - iman iman - ۲۵-۷-۱۳۹۲, ۰۷:۵۵ صبح
RE: چرا منوی این ماژول این شکلیه؟ چه جوری اصلاحش کنم؟ - Reza Ganji - ۲۵-۷-۱۳۹۲, ۰۵:۴۱ عصر
RE: چرا منوی این ماژول این شکلیه؟ چه جوری اصلاحش کنم؟ - iman iman - ۲۶-۷-۱۳۹۲, ۰۵:۵۳ صبح
RE: چرا منوی این ماژول این شکلیه؟ چه جوری اصلاحش کنم؟ - Reza Ganji - ۲۶-۷-۱۳۹۲, ۰۷:۵۹ صبح
RE: چرا منوی این ماژول این شکلیه؟ چه جوری اصلاحش کنم؟ - iman iman - ۲۷-۷-۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ صبح
RE: چرا منوی این ماژول این شکلیه؟ چه جوری اصلاحش کنم؟ - iman iman - ۲۹-۷-۱۳۹۲, ۰۶:۵۲ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان