|
سوال در مورد افزونه قوی برای سئو
|
|
۲۷-۶-۱۳۹۲, ۰۳:۳۲ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: سوال در مورد افزونه قوی برای سئو
درود بهترین پیشنهاد به شما افزونه sh404sef می باشد آموزش اون رو نیز می تونید تو آپارات ببنید 48 دقیقه هست توضیح کاملی در مورد این افزونه دادم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نقل قول: 2. اگر این افزونه ها وسط کار نصب کنیم مشکلی نداره مثلا الان حدود 900 تا مطلب تو سایت هست و این افزونه ها رو نصب کنم میشه؟یا نه باید از ابتدا نصب بوده باشند؟صد در صد اشکال دارد دوست گرامی وب سایت شما باید برسی بشه در یک بازه زمانی تغییر لینک سئو سازی وب سایت به قول دوستمون هر وقت انجام بشه خوبه ولی نه کار هایی که روی یک وب سایتی که 900 تا مطالب دارد یک کارشناس سئو و بهینه سازی وب سایت شما و عمر دامنه شما و راه های ریدایرکت و تغییرات لینک و بهینه سازی و تبلیغات وب سایت شما رو برسی می کنه بعد راه حلی برای انجام مراحل مورد نظر برای شما پیشنهاد می کنه و انجام می ده اگر ورودی خوبی دارید از گوگل و جستجوگر ها پیشنهاد می کنم به یک سئو کار حرفه ای کار خودتون بدید بهترین کاری که ممکنه رو می کنید نقل قول: چون از ابتدا رو سئو کار نشده به نظر شما من مجدد از صفر شروع کنم با مدیریت جدید و قالب جدید سایت رو بالا بیارم بهتره یا روی همین سایت فعلی کار کنم؟باید برسی شود چون اگر دو مطالب در یک جا باشه باعث داپلیکیت لینک و کانتتت می شه که بازم هم باید برسی گردد بهتر هست کار به یک متخصص بدهید اگر خودتون وارد به این کار نیستید اگر شما یک دفعه به لینک ها دست بزنید و هرکار دیگه صفحه های 404 وب سایت شما زیاد می شود و شاید تا 3 الی 6 ماه نتایج شما هیچ وقت در صفحه های حتی 5 6 شم گوگل نیز نمایش داده نشه |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
سوال در مورد افزونه قوی برای سئو - pasokhgoo - ۲۷-۶-۱۳۹۲, ۱۲:۰۲ صبح
RE: سوال در مورد افزونه قوی برای سئو - sasanu - ۲۷-۶-۱۳۹۲, ۰۱:۴۱ صبح
RE: سوال در مورد افزونه قوی برای سئو - pasokhgoo - ۲۷-۶-۱۳۹۲, ۰۱:۵۳ صبح
RE: سوال در مورد افزونه قوی برای سئو - shahryar warez - ۲۷-۶-۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ صبح
RE: سوال در مورد افزونه قوی برای سئو - sasanu - ۲۷-۶-۱۳۹۲, ۰۵:۰۴ عصر
|