|
سوال در مورد افزونه قوی برای سئو
|
|
۲۷-۶-۱۳۹۲, ۰۱:۴۱ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: سوال در مورد افزونه قوی برای سئو
سلام دوست عزیز
سایت شما با مرورگرهای اپرا ، فایرفاکس و Ie با هیچ کدوم برای من بالا نمیاد گویا مشکلی درسایت وجود داره ,تنظیمات خاصی رو اعمال کردید که برای مرورگرها حتی با ورژن جدید محدودیت اعمال شده این تنظیمات رو اصلاح کنید در مورد سئو هم اشکالی نداره ***ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه هست*** هرچند بهتر بود از ابتدای شروع کار با اصول و برنامه ریزی و برمبنای سئو پیش میرفتید اینکه چطور سایت رو سئو کنیم یک سوال خیلی کلی هست و اصولا با یک یا چند افزونه نمیشه یک سایت رو به طور کامل سئو کرد مبحث سئو فراتر از نصب چندتا افزونه هست وبه نوعی با تمامی اجزائ یک سایت از نام و عنوان دامنه گرفته تا نوع و کیفیت محتوا ونوع لینکها نحوه ارتباط با سایتهای دیگر وشبکه های اجتماعی وتقریبا هرچیزی که فکرشو میکنید در ارتباط هست شما با توجه به نیاز سایت و سطح توانایی تون در مبحث بهینه سازی وسئو میتونید اقدام کنید من افزونه خاصی رو نمیتونم توصیه کنم چون هرکدوم مزایا و معایبی دارند و همونطور که گفتم افزونه ها هر کدوم فقط بخشی از مشکل رو برطرف میکنند غیر از نصب افزونه کارهای بسیار دیگری هست که باید رعایت کنید درمورد آموزش هم باید بگم آموزش سئو در یک تاپیک یا در یک جلسه غیر ممکن هست به مقالات و آموزشهای سئو در سطح وب مراجعه کنید ولی فعلا برای شروع چند افزونه رو معرفی میکنم کد: (انتخاب همه) sh404SEF هرکدوم از افزونه ها کاربردهای خاصی دارند وبا توجه به نیاز و با شناخت کامل باید انتخاب بشن موفق باشید |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
سوال در مورد افزونه قوی برای سئو - pasokhgoo - ۲۷-۶-۱۳۹۲, ۱۲:۰۲ صبح
RE: سوال در مورد افزونه قوی برای سئو - sasanu - ۲۷-۶-۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ صبح
RE: سوال در مورد افزونه قوی برای سئو - pasokhgoo - ۲۷-۶-۱۳۹۲, ۰۱:۵۳ صبح
RE: سوال در مورد افزونه قوی برای سئو - shahryar warez - ۲۷-۶-۱۳۹۲, ۰۳:۳۲ صبح
RE: سوال در مورد افزونه قوی برای سئو - sasanu - ۲۷-۶-۱۳۹۲, ۰۵:۰۴ عصر
|