|
ساخت پنل نمایندگی در فروشگاه ساز
|
|
۱۱-۶-۱۳۹۲, ۰۶:۵۶ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ساخت پنل نمایندگی در فروشگاه ساز
سلام
دوستان راهنمائی می خواهم (ببخشید متن طولانی است ) من می خواهم یک فروشگاه می خواهم درست کنم که یک قسمتش مشتریان هستند ، و یک قسمتش نمانیدگان فروش محصولات برای مشتریان مشکلی نیست اما نمایندگان ! می خواهم امکانات زیر را داشته باشند : - در مسئله اول هر نمانیده در سایت مثلا مبلغ 100 هزار تومان از همان اول دارد ، یعنی زمانی که ثبت نام می کند تو پنل کاربری 100 هزار تومان شارژ دارد ف و به ازاری هر خرید باید از حسابش کم بشود - مشاهده آمار خرید خودشان و آرشیو خریداری شده - فاکتور :من می خواهم مثلا محصول شماره 1 به تعداد 10 تا دارم ، من می خواهم این را بین نمانیده شماره 1 - 2 - 3 - 4 و 5 تقسیم کنم یعنی هر نفر 2 تا ! بعد نمایندگان که خرید کردند ،برای فروش بتوانند از طریق سایت فاکتور بزنند ، یعنی محصول را دستی به مشتری از تو مغازه می دهند ولی برای زدن فاکتور بیاند توی سایت و فقط از اینجا بتوانند فاکتور خرید بزنند و به مشتری فاکتور بدهند . - صفحه ای برای محصولات فروخته شده - مشاهده خرید های امروز - مشاهده خریدهای انجام شده در فایل اکسل - امکان گرفتن خروجی (print) از آخرین خریدها انجام شده - لیست تمامی خرید های انجام شده در سیستم ثبت بشود هم پنل مدیر و هم پنل نماینده - امکان پرینت فاکتور ها ------------------------------------------------------------ برای مدیران : - امکان تعریف سربرگ - امکان ویرایش فاکتورها - و... دوستان چه می شود کرد؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
ساخت پنل نمایندگی در فروشگاه ساز - rezaetemadi - ۱۱-۶-۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ صبح
RE: ساخت پنل نمایندگی در فروشگاه ساز - mahan - ۱۲-۶-۱۳۹۲, ۰۵:۱۱ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان