|
درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder
|
|
۶-۶-۱۳۹۲, ۱۲:۴۱ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder
با سلام
من برای مدیریت کاربران از کامپوننت Community Builder در سایتم استفاده می کنم. می خواهم یک سری فیلد مثل محل سکنت - شغل - بازیکن مورد علاقه و .... به اون اضافه کنم که کاربر با پر کردن اونا در پروفایلش بتونه ببینه مشکل اینجاست که من فیلد ها رو اضافه می کنم ولی وقتی مثلا محل سکنت رو به فارسی می نویسم اصلا نمایش داده نمیشه و به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟ نشان داده میشه ولی وقتی اسم فیلد رو لاتین مثلا MAHALE SOKONAT می نویسم درست نشون میده الان خودش یه سری فیلد پیش فرض داره که اسمشون به صورت فارسی هست و راحت نمایش داده میشه ولی وقتی من خودم درست میکنم به صورت ؟؟؟؟؟؟ نمایش داده میشه می خواستم راهنمایی کنید که چگونه فیلد هایی درست کنم و بتونم از کاراکترهای فارسی در اون استفاده کنم که درست نمایش داده بشه |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - Ayaz - ۶-۶-۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ صبح
درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - Ayaz - ۷-۶-۱۳۹۲, ۰۱:۳۸ صبح
درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - Reza Ganji - ۷-۶-۱۳۹۲, ۰۲:۳۶ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - mohi - ۱۷-۱۲-۱۳۹۲, ۰۹:۳۹ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - Reza Ganji - ۱۸-۱۲-۱۳۹۲, ۰۱:۵۸ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - mohi - ۱۸-۱۲-۱۳۹۲, ۰۵:۱۷ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - Reza Ganji - ۱۸-۱۲-۱۳۹۲, ۰۵:۴۵ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - mohi - ۲۰-۱۲-۱۳۹۲, ۰۷:۳۸ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - Reza Ganji - ۲۰-۱۲-۱۳۹۲, ۰۷:۵۰ صبح
RE: درخواست کمک برای اضافه کردن فیلد به Community Builder - mohi - ۲۰-۱۲-۱۳۹۲, ۰۸:۳۸ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان