|
قالب راست چین ZT Xenia
|
|
۲۰-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۲۵ عصر
ارسال: #32
|
|||
|
|||
قالب راست چین ZT Xenia
نقل قول: با عرض خسته نباشید منظورم این بود که بسته نصبی را دانلود و تو کامپیوتر اکسترکت کردم که دوتا فایل به نامهای zt_xenia25_quickstart و zt_xenia25_installpackage داخلش بود که بنده فایل کویک استارت zt_xenia25_quickstart را در هاست اپلود و اکسترکت و نصب کردم و اصلا نمدونم فایل اینستال پکیج zt_xenia25_installpackage را باید چکار کنم در استاندارد اکثر شرکتهای بین المللی طراحی قالب دو نسخه از قالبها ارائه میشه 1-quickstart package *این بسته ها در اصطلاح بسته های شروع سریع یا آسان نصب هستند با نصب این بسته ها یک نسخه از جوملا به همراه قالب مورد نظر وکلیه ماژولها و نرم افزارهای مورد نیاز قالب (کاملا شبیه به دمو قالب) نصب می شود. در واقع با این بسته ها شما یک قالب با تمام امکانات نسخه اصلی شرکت و یک نسخه از جوملا را همزمان نصب میکنید 2- template only installation package( همون zt_xenia25_installpackageشما ) این نوع بسته ها فقط حاوی نسخه نصبی از قالب هستند و ماژولها و پلاگینها و کمپوننتهای به کاربرده شده در دمو و همچنین نسخه ای از بسته نصبی جوملا در این بسته ها قرار ندارد وبرای نصب قالب به صورت تنها بر روی سیستم جوملا کاربرد دارد . به عبارت دیگر شما برای نصب این بسته ها باید از قبل یک نسخه جوملا نصب کنید و بعد از طریق مدیریت جوملا این بسته قالب را نصب کنید اگر بسته quickstart package رو نصب کردید دیگه نیازی به نصب بسته قالب تنها template only installation package نیست در مورد اون سایت نمونه هم که ذکر کردید فعلا برای من صفحه سایت باز نمیشه و بالا نمیاد مشکل ارتباط با دیتابیس داره Database connection error (2): Could not connect to MySQL. |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان