زمان کنونی: ۱۲-۲-۱۴۰۵, ۰۸:۳۲ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبلیغات میان مطالب و ادامه مطلب
۱۹-۳-۱۳۹۲, ۰۶:۰۷ صبح
ارسال: #3
تبلیغات میان مطالب و ادامه مطلب
درود توضیحات کاملا مشخصه.تبلیغات میان پست ها.حقیقتا فرصت برای قراردادن اسکرین شات و دمو و غیره ندارم.لینک مرجع معرفی شده و کاربرد افزونه کاملا مشخصه.اگر مشکلی باشه باید دوستان در مشکلات عمومی مطرح کنند.من سریعا ترجمه و بهینه میکنم و تا آنجایی که دمو موجود باشه میذارم.البته افزونه ها جوری ترجمه میشه که کاربر به مشکل برنخوره و توضیحات در قالب ترجمه گنجانده میشه.
ولی ممنون از شما دوست عزیزRose حرفتون رو کاملا قبول دارم Ok
امضاء امیررضا مرتضوی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
تبلیغات میان مطالب و ادامه مطلب - امیررضا مرتضوی - ۱۹-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان