|
دنبال نظرسنجی هستم که بشه چند گزینه را انتخاب کرد
|
|
۱۵-۳-۱۳۹۲, ۰۳:۱۳ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دنبال نظرسنجی هستم که بشه چند گزینه را انتخاب کرد
بله درست میفرمایید
متاسفانه در قالب نوشتار چون امکان انتقال تمامی معانی و احساسات وجود نداره سوء برداشت زیاد صورت میگیره از طرفی از شکلک ها هم خیلی وقتها برای صرفه جویی در وقت کمتر استفاده میشه بنده هم همون موقع برای همین افزونه جستجو کردم افزونه ی رایگانی که منابع و رفرنس های بالایی داشته باشه پیدا نکردم در کل دوستان چون زیاد با فضای فروم آشنا نیستند ممکنه برداشت اشتباه داشته باشن دوستانی که تجربه بیشتری دارند باید اصول حرفه ای بودن رو هم مدنظر داشته باشند کاربر عزیز شما دیگه چرا ؟ شما که هشت سال سابقه نویسندگی دارید انتظار سعه صدر بیشتری از شما میره خصوصا اگر به قول خودتون خبر نویس حرفه ای باشید نباید خیلی زود جبهه گیری کنید و انفعالی برخورد کنید ونتیجه گیری وقضاوت کنید این خلاف اصول حرفه ایه و از کابران مبتدی بیشتر سر میزنه تا حرفه ای به هر حال دوستانیکه در این فرم و فرم های دیگه زحمت میکشند هر کدوم سالیان سال در این زمینه کار کردند و شبانه روز برای پیشبرد این سیستم با کوچکترین چشم داشت فعالیت کردند اگر بیشتر از هشت سال نباشه کمتر هم نیست بنده حدودا 10 سال در دنیای مجازی فعالیت کردم در زمینه های مختلف ،آقای گنجی احتمالا بیشتر بقیه دوستان همینطور و اگر قرار بود دوستان اطلاعات و تجربه خودشون رو به رخ دیگران میکشیدند اونوقت دیگه آدمهایی نبودند که ساعتها وقت بگذارند برای حل مشکلات کاربران |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان