|
دنبال نظرسنجی هستم که بشه چند گزینه را انتخاب کرد
|
|
۱۵-۳-۱۳۹۲, ۰۲:۱۳ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: دنبال نظرسنجی هستم که بشه چند گزینه را انتخاب کرد
ممنون جناب افشار
من چیز عجیبی در توضیحاتی که دادم ندیدم و حداقل نیم ساعت برای این منظور جستجو کردم تا افزونه بدرد بخوری پیدا کنم که البته رایگان هم باشه. قبلا هم یکی از دوستان چنین درخواستی کرده بود برای یک سایت انتخاباتی که این پیش زمینه روبرای اینکه این نوع درخواست ها برای سایت های انتخاباتی هست آماده میکنه. ضمن اینکه اگر جستجو کنید در این مورد بیشتر در اون تاپیک بحث شده و افزونه مناسبی ما برای این منظور که رایگان باشه پیدا نکردیم. افزونه های تجاری ممکنه برخیشون این قابلیت رو داشته باشند ولی چون همه کاربران دنبال افزونه های رایگان هستند ما هم افزونه های تجاری رو بررسی نمیکنیم. شما میتونستید بگید که من سایت رو برای یک ماه نمیخوام و سایت دائمی است.در لینک زیر میتونید افزونه های نظرسنجی جوملا را مشاهده کنید و توضیحات اونها رو بخونید ببینید چنین امکانی دارند : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگر میخواهید هزینه کنید افزونه زیر میتونه بهترین گزینه باشد : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نام افزونه Community Polls است که باید از سایت سازنده خریداری شود ! |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان