|
نمایش درصد بازدید کنندگان سایت برروی نقشه با EAlexa Visitor
|
|
۲-۵-۱۳۹۰, ۰۹:۱۷ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
RE: نمایش درصد بازدید کنندگان سایت برروی نقشه با EAlexa Visitor
من با وبگذر كار نكردم ولي وب گذر دقيق نشان ميدهد !
من از histats استفاده ميكنم و همه چيز را دقيق نشان ميدهد مثلا الان كسي وارد سايت ميشود ! پس از چند ثانيه كه حدودا بيست تا چهل ثانيه است در نمودار به من نشان ميدهد كه چه آي پي و از كدام كشور وارد سايت شده ! در مثال شما امار يك نفر درست است و چهار نفر غير واقعي است ! دليل ان هم ذكر شد و ان مدت زمان جلسه حضور است و هرچه كمتر شود خطا كمتر مي شود ! اگر امار دقيق مي خواهيد وبگذر يا histats استفاده كنيد ! دركل امار دقيق موجود است و از وبگذر و از سايت هاي اماري ديگر ميتونيد استفاده كنيد ! |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
نمایش درصد بازدید کنندگان سایت برروی نقشه با EAlexa Visitor - Reza Ganji - ۶-۱۰-۱۳۸۹, ۱۱:۳۱ صبح
RE: نمایش درصد بازدید کنندگان سایت برروی نقشه با EAlexa Visitor - hfkatebin - ۱-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۱۹ صبح
RE: نمایش درصد بازدید کنندگان سایت برروی نقشه با EAlexa Visitor - Reza Ganji - ۱-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۳۴ صبح
RE: نمایش درصد بازدید کنندگان سایت برروی نقشه با EAlexa Visitor - hfkatebin - ۲-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۵۱ صبح
RE: نمایش درصد بازدید کنندگان سایت برروی نقشه با EAlexa Visitor - شاهین سمیع عادل - ۲-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۰۱ صبح
RE: نمایش درصد بازدید کنندگان سایت برروی نقشه با EAlexa Visitor - hfkatebin - ۲-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۳۷ صبح
RE: نمایش درصد بازدید کنندگان سایت برروی نقشه با EAlexa Visitor - Reza Ganji - ۲-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۱۷ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان