|
قالب راست چین ZT Xenia
|
|
۱۵-۲-۱۳۹۲, ۰۳:۱۴ صبح
ارسال: #18
|
|||
|
|||
RE: قالب راست چین ZT Xenia
(۱۴-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ عصر)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون از پاسختون ولی حدس میزنم شما این قالب رو نصب ندارین. من هرچی توی منوهای خود استایل گشتم چیزی پیدا نکردم بعد رفتم توی پوشه ایمجز اونجا هم اصلا فایلی به نام logo.png نبود و تمام ساب فولدرها رو هم چک کردم نبود. بعد یه سرچ از خود ویندوز زدم که دنبال هر چی فایل با اسم لوگو هست پیدا کنه دو تا فایل logo.png پیدا کرد که یکی توی پوشه www\xxx\templates\zt_xenia25\images\mobile بود که برای موبایله قائدتا یکی دیگه توی www\xxx\templates\zt_xenia25\images خلاصه من لوگوی خودم رو از طریق خود مدیا منیجر بک اند جوملا وارد کردم با همین نام logo.png ولی لوگوم نصفه یه قسمت خیلی کوچیکش افتاد!!! من فکر میکنم چون این دمو هست خیلی محدودیت داره رفتم داخل خود سایتش هم کلی گشتم که اگه منوالی چیزی داره بگیرم که نوشته بودن برای ورژن های دمو منوال ندارن!!! خلاصه من دنبال یه فول ورژن هماهنگ با فارسی برای سایت شرکتی مثل این ولی بدون محدودیت هستم. آدرسی دارین منو راهنمایی کنین؟ |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان