|
انتقال سایت از هاست به لوکال بدون داشتن دیتابیس
|
|
۱۴-۲-۱۳۹۲, ۰۵:۴۲ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
انتقال سایت از هاست به لوکال بدون داشتن دیتابیس
سلام.هاست زحمت کشید و فایل دیتا بیس رو ب من داد.
من هم نصب کردم.سایتم دیگه بالا نمیومد و من برای همین سایت رو از هاست برداشته بودم ولی میشد ب قسمت ادمین وارد شد.یعنی در حالت آنلاین خود سایت باز نمیشد.ولی قسمت ادمین باز میشد.این مشکل از دستکاری من نبود و من نمیدونم چ کسی باعثش بود. حالا وقتی روی لوکال نصبش کردم حتی قسمت ادمین هم،همون ارور رو میده.لطفا راهنمایی کنید
Internal Server Error .
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
انتقال سایت از هاست به لوکال بدون داشتن دیتابیس - mpooladi - ۱۴-۲-۱۳۹۲, ۰۱:۴۵ صبح
انتقال سایت از هاست به لوکال بدون داشتن دیتابیس - سعید حمزه زاده - ۱۴-۲-۱۳۹۲, ۰۱:۵۶ صبح
RE: انتقال سایت از هاست به لوکال بدون داشتن دیتابیس - mpooladi - ۱۴-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۰۴ صبح
انتقال سایت از هاست به لوکال بدون داشتن دیتابیس - سعید حمزه زاده - ۱۴-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۳۹ صبح
انتقال سایت از هاست به لوکال بدون داشتن دیتابیس - mpooladi - ۱۴-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ عصر
انتقال سایت از هاست به لوکال بدون داشتن دیتابیس - Reza Ganji - ۱۴-۲-۱۳۹۲, ۰۹:۱۳ عصر
انتقال سایت از هاست به لوکال بدون داشتن دیتابیس - mpooladi - ۱۴-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۰۵ عصر
انتقال سایت از هاست به لوکال بدون داشتن دیتابیس - Reza Ganji - ۱۴-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۲۹ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان