|
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف
|
|
۷-۲-۱۳۹۲, ۰۸:۵۰ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف
جناب گنجی بالاخره ایس سف رو حذف کردم و از شرش راحت شدم! طبق گفته حضرتعالی از این به بعد دیگه با سئوی خود جوملا کار می کنم! خسته شدم اینقدر ناسازگاری و صفحه 404 دیدم! می خوام سایتم مثل ساعت کار کنه نه اینکه دم به دم یه اروری بده!!
الان هم دارم همه اسامی مستعار لینک هام رو فارسی می کنم! فقط از یه چیز خیلی می ترسم. کلی لینک 404 توی گوگل وب مستر خواهد اومد! روی رتبم خیلی تاثیر خواهد گذاشت! به نظرتون تصمیمم خوب بوده یا به ضررم خواهد بود این کار؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف - mehran2020 - ۵-۲-۱۳۹۲, ۰۸:۳۰ عصر
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف - Reza Ganji - ۵-۲-۱۳۹۲, ۰۸:۵۶ عصر
RE: چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف - mehran2020 - ۵-۲-۱۳۹۲, ۰۹:۰۴ عصر
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف - Reza Ganji - ۵-۲-۱۳۹۲, ۱۰:۵۷ عصر
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف - mehran2020 - ۷-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ صبح
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف - Reza Ganji - ۷-۲-۱۳۹۲, ۰۴:۳۵ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان