|
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف
|
|
۵-۲-۱۳۹۲, ۰۹:۰۴ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف
(۵-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ عصر)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جناب گنجی وقتی این رو غیرفعال می کنم لینکهای قرمز Red Links ایجاد میشه و کلا لینک ها رو قاطی می کنه. مثلا من یه مجموعه دارم به نام نگارش آیلتس و یه مجموعه هم نگارش تافل بعد وقتی روی مثلا اولی کیلک می کنم قاطی می کنه و میره روی دومی!!! |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف - mehran2020 - ۵-۲-۱۳۹۲, ۰۸:۳۰ عصر
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف - Reza Ganji - ۵-۲-۱۳۹۲, ۰۸:۵۶ عصر
RE: چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف - mehran2020 - ۵-۲-۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ عصر
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف - Reza Ganji - ۵-۲-۱۳۹۲, ۱۰:۵۷ عصر
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف - mehran2020 - ۷-۲-۱۳۹۲, ۰۸:۵۰ صبح
چطوری از ایجاد لینکهای یکسان با پسوند dp1,2,3 و ... در AceSef جلوگیری کنیم؟(لطف - Reza Ganji - ۷-۲-۱۳۹۲, ۰۴:۳۵ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان