|
تغییر و حذف فایلهای پوشه Language به اشتباه!
|
|
۳۱-۱-۱۳۹۲, ۰۵:۴۳ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
تغییر و حذف فایلهای پوشه Language به اشتباه!
جناب sasanu من بی احترامی نکردم ، شما میتونید حرفی که من زدم و گفتم این مشکل بخاطر پرمیشن هست رو تست کنید.پرمیشن 000 رو عوض کنید و ببینید فایل حذف می شود یا خیر.بی دلیل که حرف نمیزنم.
جناب حمزه زاده من اینجا مطرح کردم که مشکلم حل بشه.نه اینکه بخوام بدونم مشکل از کجا بوده. جناب آقای گنجی ، من با نظر شما موافقم به چند انجمن دیگه هم گفتم ، گفتند راه حلش اکسترکت هست.مدیر هاست اذعان داشته که فایلهایی با پرمیشن 000 قابل ریستور نیستند. با تشکر از همه دوستان که وقت گذاشتند و پاسخ دادند |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
تغییر و حذف فایلهای پوشه Language به اشتباه! - user_joomla - ۳۱-۱-۱۳۹۲, ۰۲:۵۲ صبح
تغییر و حذف فایلهای پوشه Language به اشتباه! - سعید حمزه زاده - ۳۱-۱-۱۳۹۲, ۰۳:۰۳ صبح
تغییر و حذف فایلهای پوشه Language به اشتباه! - user_joomla - ۳۱-۱-۱۳۹۲, ۰۳:۳۵ صبح
RE: تغییر و حذف فایلهای پوشه Language به اشتباه! - sasanu - ۳۱-۱-۱۳۹۲, ۰۴:۰۵ صبح
RE: تغییر و حذف فایلهای پوشه Language به اشتباه! - سعید حمزه زاده - ۳۱-۱-۱۳۹۲, ۰۴:۱۲ صبح
تغییر و حذف فایلهای پوشه Language به اشتباه! - Reza Ganji - ۳۱-۱-۱۳۹۲, ۰۴:۲۶ صبح
تغییر و حذف فایلهای پوشه Language به اشتباه! - سعید حمزه زاده - ۳۱-۱-۱۳۹۲, ۰۴:۳۲ صبح
تغییر و حذف فایلهای پوشه Language به اشتباه! - user_joomla - ۳۱-۱-۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان