|
كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT
|
|
۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۴:۰۶ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT
پاک کردم از دیتابیس منوش توی سایت مونده و منوش رو چه جوری میشه برد؟
آقا کامپننت فاتحه سایت ما رو خوند هیچی رو نمیشه حذف کرد و تغییرات انجام نمیشه کلا هیچیو نمیشه تغییر داد الان باید چی کار کرد؟ من الان باید چی کار کنم یه راهکار بدید کلا هر چی تغییر توی مطالب میدم انجام نمیشه؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - Reza Ganji - ۱۱-۱۲-۱۳۸۹, ۰۱:۵۵ عصر
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - amer - ۲۶-۱-۱۳۹۰, ۰۶:۳۳ عصر
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - Reza Ganji - ۲۶-۱-۱۳۹۰, ۰۷:۱۷ عصر
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - hamedkh2007 - ۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۳:۰۹ صبح
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - Reza Ganji - ۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۳:۱۸ صبح
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - hamedkh2007 - ۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۳:۴۷ صبح
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - Reza Ganji - ۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۳:۵۵ صبح
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - hamedkh2007 - ۲۸-۴-۱۳۹۰ ۰۴:۰۶ صبح
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - mahsaitc - ۴-۲-۱۳۹۳, ۰۷:۲۱ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان