|
ويژه كامپوننت گالري تصاوير فوكا - آخرين نسخه (2.8.0) براي جوملا 1.5 + ماژول ها و پلاگين ها
|
|
۱۷-۱۲-۱۳۹۱, ۰۷:۲۲ عصر
ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
كامپوننت گالري تصاوير فوكا - آخرين نسخه (2.8.0) براي جوملا 1.5 + ماژول ها و پلاگين ها
عرض ادب و احترام
مشکلی که من دارم توی فروم های دیگه هم توسط دیگران مطرح شده ولی جواب درستی براش پیدا نکردم مشکل اینجاست که مجموعه جدید ایجاد نمیشه و خطا میده که خطا در هنگام ایجاد مجموعه جدید نسخه 2.7 و 2.8 رو هم امتحان کردم و متاسفانه همچنان این مشکل پابرجاست در فروم جومفا هم استادی در پاسخ به یکی از دوستان که همین مشکل رو داشت فرموده : در مورد خطای پیش اومده، تو سایت فوکا و انجمنشون جستجو کردم. احتمالا خطا مربوط به نصب ناقص کامپوننته (ایجاد نشدن بعضی از تیبل های دیتابیس). در واقع همه جا همینو گفته بودن. تو FAQ این رو نوشته: If you get this message "Error Saving Phoca Gallery Categories" or this PHP error message: Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource ... while using Phoca Gallery, please take a look at your database (e.g. via PhpMyAdmin) if installation script has created 'your-prefix_phocagallery' and 'your-prefix_phocagallery_categories' tables correctly. باید به دیتابیستون مراجعه کنید و ببینین جداول _phocagallery و _phocagallery_categories ساخته شده یا نه. اگر ساخته نشده باید کامپوننت رو دوباره نصب کنین. تو این لینک هم (سمت چپ)، خطاهای نصب مربوط به جداول دیتابیس و راه حلشون رو گفته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ... em-solving اساتید فن لطفا راهنمایی بفرمایید من که حسابی گیج شدم. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان