|
من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام
|
|
۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۰۴ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام
من یک قالب نصب کرده ام به نام Magicgfxbluetheme ،و تنها کاری که کرده ام این بوده که به عنوان قالب پیش فرض سایت انتخاب کرده ام،اما الان به جای اینکه کل قالب نشان داده بشه با موقعیت های تعریف شده برای نمایش قالب،فقط 4 تا منو "خانه،آرشیو،درباره ما و منو اخبار" که آقای طالبی آموزش داده اند و من از روی آن تمرین منوها را ساخته ام ، نمایش داده می شود و لاغیرو وقتی در آدرس بار دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/index.php?tp=1 را می نویسم فقط موقیعت های قالب atomic را میاره.من میخوام این مشکل عدم نمایش قالب معرفی شده را حل کنم.نمی توانم.در صورتی که موقع نصب قالب پیغام داده که استایل با موفقیت افزوده شد.. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام - blue - ۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۲:۰۷ صبح
من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام - مرتضی محمدجانی - ۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۰۱ صبح
من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام - blue - ۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۲۷ صبح
من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام - مرتضی محمدجانی - ۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۵۲ صبح
من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام - Zhyar - ۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۶:۳۵ صبح
من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام - blue - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ عصر
من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام - mahan - ۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۹:۱۵ عصر
من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام - blue - ۱-۱۲-۱۳۹۱, ۱۰:۵۴ عصر
من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام - Reza Ganji - ۲-۱۲-۱۳۹۱, ۰۳:۲۸ صبح
RE: من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام - blue - ۲-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۰۱ صبح
من از مدیریت ماژولها منوی اصلی را حذف کرده ام - Reza Ganji - ۲-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۰۲ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان