|
جومگل JOOMGLE:: موتور جستجو اختصاصی طراحان وبسایت جوملایی
|
|
۲۵-۱۱-۱۳۹۱, ۰۳:۳۶ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
جومگل JOOMGLE:: موتور جستجو اختصاصی طراحان وبسایت جوملایی
درسته من جوملا رو جستجو كردم همين يك صفحه رو آورد ، حالا يا من دقيقا متوجه نشدم . اين موتور جستجو هستش يا اينكه فقط اسم سايتهاي جوملايي رو مياره ...
بزاريد بهتر بگم ، مثلا پارس جوم الان تعريف شده است ... خب ، تو اين انجمن هيچي كه نباشه حداقل 1000 بار كلمه جوملا اومده ( جستجوي كه من كردم 259 صفحه شد ) ؛ درصورتي كه موتور جومگل فقط سايت رو آورده نه نتايج جستجوي تو انجمن رو ... |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
جومگل JOOMGLE:: موتور جستجو اختصاصی طراحان وبسایت جوملایی - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۱-۱۳۹۱, ۰۵:۵۲ صبح
جومگل JOOMGLE:: موتور جستجو اختصاصی طراحان وبسایت جوملایی - Pourdaryaei - ۲۴-۱۱-۱۳۹۱, ۰۸:۵۸ صبح
جومگل JOOMGLE:: موتور جستجو اختصاصی طراحان وبسایت جوملایی - Zhyar - ۲۴-۱۱-۱۳۹۱, ۰۳:۵۷ عصر
جومگل JOOMGLE:: موتور جستجو اختصاصی طراحان وبسایت جوملایی - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۱-۱۳۹۱, ۰۵:۱۹ عصر
جومگل JOOMGLE:: موتور جستجو اختصاصی طراحان وبسایت جوملایی - Pourdaryaei - ۲۴-۱۱-۱۳۹۱, ۰۶:۴۲ عصر
جومگل JOOMGLE:: موتور جستجو اختصاصی طراحان وبسایت جوملایی - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۵۷ عصر
جومگل JOOMGLE:: موتور جستجو اختصاصی طراحان وبسایت جوملایی - Pourdaryaei - ۲۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان