|
نظرتون درمورد این طراحی چیه؟چیکار کنم فوتر فوکاگالری برداشته بشه؟
|
|
۲۲-۱۱-۱۳۹۱, ۰۸:۰۴ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
نظرتون درمورد این طراحی چیه؟چیکار کنم فوتر فوکاگالری برداشته بشه؟
components\com_phocagallery\views
و سپس فایل دوم را در مسیر زیر کپی کنید : administrator\components\com_phocagallery\libraries\phocagallery\render آقا من اونارو دانلود کردم و توی این پوشه ها آپلود کردم ولی بازم خبری نشد و هنوز هم کپی رایتش هست |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
نظرتون درمورد این طراحی چیه؟چیکار کنم فوتر فوکاگالری برداشته بشه؟ - MARKO - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۴۸ صبح
نظرتون درمورد این طراحی چیه؟چیکار کنم فوتر فوکاگالری برداشته بشه؟ - mahan - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۴:۲۸ عصر
نظرتون درمورد این طراحی چیه؟چیکار کنم فوتر فوکاگالری برداشته بشه؟ - سعید حمزه زاده - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۶:۱۷ عصر
نظرتون درمورد این طراحی چیه؟چیکار کنم فوتر فوکاگالری برداشته بشه؟ - MARKO - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۱۶ عصر
نظرتون درمورد این طراحی چیه؟چیکار کنم فوتر فوکاگالری برداشته بشه؟ - سعید حمزه زاده - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۳۶ عصر
نظرتون درمورد این طراحی چیه؟چیکار کنم فوتر فوکاگالری برداشته بشه؟ - MARKO - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۸:۴۵ عصر
نظرتون درمورد این طراحی چیه؟چیکار کنم فوتر فوکاگالری برداشته بشه؟ - سعید حمزه زاده - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۸:۴۸ عصر
نظرتون درمورد این طراحی چیه؟چیکار کنم فوتر فوکاگالری برداشته بشه؟ - MARKO - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان