|
افزونه سفاش محصول زیر مطالب کثل کامپوونت نظردهی
|
|
۱۸-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۳۹ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
افزونه سفاش محصول زیر مطالب کثل کامپوونت نظردهی
سلام
دوستان من می خواهم مشتری زیر هر مطلب ( مطالب محصول های من هستند ) می خواهم محصول را سفارش بدهند مثل کامپوننت نظر دهی ! فقط می خواهم با فیلدهای اختصاصی باشد ! من Rs from را مد نظر دارم ! اما می خواهم زیر هر مطلب لینکش باشد تا مشتری راحت لینک سفارش محصول را ببیند ! |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
افزونه سفاش محصول زیر مطالب کثل کامپوونت نظردهی - rezaetemadi - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ عصر
افزونه سفاش محصول زیر مطالب کثل کامپوونت نظردهی - سعید حمزه زاده - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۲۴ صبح
افزونه سفاش محصول زیر مطالب کثل کامپوونت نظردهی - rezaetemadi - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱, ۰۶:۴۰ عصر
افزونه سفاش محصول زیر مطالب کثل کامپوونت نظردهی - rezaetemadi - ۲۹-۱۱-۱۳۹۱, ۰۸:۳۰ عصر
افزونه سفاش محصول زیر مطالب کثل کامپوونت نظردهی - mahan - ۲۹-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۲۸ عصر
افزونه سفاش محصول زیر مطالب کثل کامپوونت نظردهی - rezaetemadi - ۳۰-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۵۳ صبح
افزونه سفاش محصول زیر مطالب کثل کامپوونت نظردهی - سعید حمزه زاده - ۳۰-۱۱-۱۳۹۱, ۰۱:۲۵ صبح
افزونه سفاش محصول زیر مطالب کثل کامپوونت نظردهی - rezaetemadi - ۳۰-۱۱-۱۳۹۱, ۰۱:۳۰ صبح
افزونه سفاش محصول زیر مطالب کثل کامپوونت نظردهی - سعید حمزه زاده - ۳۰-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۵۹ صبح
افزونه سفاش محصول زیر مطالب کثل کامپوونت نظردهی - rezaetemadi - ۳۰-۱۱-۱۳۹۱, ۰۴:۵۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان