|
آموزش قدم به قدم طراحی سایت با جوملا و تحویل آن به مشتری
|
|
۵-۱۱-۱۳۹۱, ۰۸:۱۶ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
آموزش قدم به قدم طراحی سایت با جوملا و تحویل آن به مشتری
سلام دوستان
حالا که حرف از قالب شده میشه لطف کنین و چند قالب به من معرفی کنین که به درد مدیر عامل یک کارخونه بزرگ بوخوره ؟ باید بگم که ایشون میخواد سایت چندین بخش داشته باش چونکه اون استاد دانشگاه هم هست و میخواد هم مسایل مربوط به داشنجوهاشو اونجا بگه ، مقالات دانشجوهاشو اونجا هم بزاره و با اونها از طریق سایت خودش مراوده داشته باشه . در ضمن ایشون قصد دارن که مقالات و مطالبی که خودشون تهیه میکنن هم در سایت بزارن . به یک ( درباره من ) به صورت حرفه ای هم نیاز دارن که مثل تایم لاین ف - ی - س - ب - و - ک از اول فعالیت ها و و سوابقشونو نشون بده . .... اگر از دوستان کسی هست که با توجه به گفته های من بتونه قالب خوبی ارائه بده من میتونم باهاشون مشارکت هم داشته اشم و 2 نفری از این مساله منتفع بشیم . با تشکر |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
آموزش قدم به قدم طراحی سایت با جوملا و تحویل آن به مشتری - nima6286 - ۶-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۱۱ عصر
RE: آموزش قدم به قدم طراحی سایت با جوملا و تحویل آن به مشتری - شاهین سمیع عادل - ۶-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۲۳ عصر
RE: آموزش قدم به قدم طراحی سایت با جوملا و تحویل آن به مشتری - nima6286 - ۶-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۳۸ عصر
RE: آموزش قدم به قدم طراحی سایت با جوملا و تحویل آن به مشتری - nima6286 - ۶-۱۲-۱۳۸۹, ۰۶:۰۴ عصر
RE: آموزش قدم به قدم طراحی سایت با جوملا و تحویل آن به مشتری - شاهین سمیع عادل - ۶-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۵۴ عصر
RE: آموزش قدم به قدم طراحی سایت با جوملا و تحویل آن به مشتری - وحید سیدی - ۶-۱۲-۱۳۸۹, ۰۶:۰۳ عصر
آموزش قدم به قدم طراحی سایت با جوملا و تحویل آن به مشتری - samiez - ۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ صبح
آموزش قدم به قدم طراحی سایت با جوملا و تحویل آن به مشتری - Zhyar - ۵-۱۱-۱۳۹۱, ۰۸:۵۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان