|
یه جدل با دریم ویور طراحی کردم وقتی اجراش میکنم عالیه ولی وقتی میریزمش تو جوملا فاصلن
|
|
۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۸:۱۵ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یه جدل با دریم ویور طراحی کردم وقتی اجراش میکنم عالیه ولی وقتی میریزمش تو جوملا فاصلن
درود بر شما
موارد از این دست فقط با دمو قابل بررسی هستند. شاد باشید و شادی بخش دیگران درود بر شما در فایل templates/jm_software/css/template.css خط 12 کد: (انتخاب همه) vertical-align: baseline;کد: (انتخاب همه) vertical-align: auto; |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
یه جدل با دریم ویور طراحی کردم وقتی اجراش میکنم عالیه ولی وقتی میریزمش تو جوملا فاصلن - سعید حمزه نژاد - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۷:۵۲ عصر
یه جدل با دریم ویور طراحی کردم وقتی اجراش میکنم عالیه ولی وقتی میریزمش تو جوملا فاصلن - mahan - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ عصر
یه جدل با دریم ویور طراحی کردم وقتی اجراش میکنم عالیه ولی وقتی میریزمش تو جوملا فاصلن - mahan - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۵۱ عصر
یه جدل با دریم ویور طراحی کردم وقتی اجراش میکنم عالیه ولی وقتی میریزمش تو جوملا فاصلن - سعید حمزه نژاد - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۱۰:۰۶ عصر
یه جدل با دریم ویور طراحی کردم وقتی اجراش میکنم عالیه ولی وقتی میریزمش تو جوملا فاصلن - mahan - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۱۰:۱۸ عصر
یه جدل با دریم ویور طراحی کردم وقتی اجراش میکنم عالیه ولی وقتی میریزمش تو جوملا فاصلن - محمدسلیمانی - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۵:۱۸ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان