|
کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت
|
|
۵-۴-۱۳۹۰, ۱۲:۳۵ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت
با درودبنده در سایت هایی که از این کامپوننت استفاده کردم یک ترفند کوچک استفاده کردماول این صفحرو ببینید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب من از یک تگ بسیار معروف اچ تی ام ال استفاده کردم :   صد درصد دوستان با این تگ آشنا هستند. این تگ کد اسکی اسپیس هستش قبل از اینکه تگ <a> رو باز کنم اول هف تا ده تا اسپیس میندازم که لینک به سمت راست هدایت بشه و از وسط صفحه بره کنار که سوتی نباشیه (ببخشید اینقدر کوچه خیابونی میگم) بعد خود متنی که قراره لینک بشه را با یدونه اسپیس نشون میدممثلاً برای شما اینجوری میشه : کد: (انتخاب همه)        <a href="http://www.rsjoomla.com" title="Quality Joomla! Components" target="_blank"> </a> |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت - مرتضی محمدجانی - ۳-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۴۸ عصر
RE: کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت - Mojtaba Pordel - ۳-۴-۱۳۹۰, ۰۷:۲۶ عصر
RE: کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت - شاهین سمیع عادل - ۳-۴-۱۳۹۰, ۱۰:۳۰ عصر
RE: کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت - مرتضی محمدجانی - ۳-۴-۱۳۹۰, ۱۰:۰۶ عصر
RE: کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت - mahdi fathi - ۴-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۱۰ صبح
RE: کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت - Reza Ganji - ۴-۴-۱۳۹۰, ۰۷:۰۱ صبح
RE: کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت - Mojtaba Pordel - ۴-۴-۱۳۹۰, ۰۷:۱۴ صبح
RE: کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت - مرتضی محمدجانی - ۴-۴-۱۳۹۰, ۰۵:۵۰ عصر
RE: کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت - farjadp - ۵-۴-۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ عصر
RE: کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت - Reza Ganji - ۶-۴-۱۳۹۰, ۰۸:۱۰ عصر
RE: کمک درباره حذف کپی رایت کامپومننت تیکت - rainwolf - ۱۹-۸-۱۳۹۲, ۰۸:۰۵ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان