|
درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر
|
|
۴-۴-۱۳۹۰, ۰۵:۵۹ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر
(۴-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ عصر)tarantino نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ضمن تشکر از پاسخ آیا راهی داره که من بفهمم از طریق سرور این سایت هک شده یا از طریق جوملا؟ و اگر از طریق سرور هک شده باشه شما توصیه میکنید از چه سروری با چه مشخصه هائی برای میزبانی سایتهام استفاده کنم؟ و کلا چه فاکتورهائی هست که میتونه در این مورد امنیت سایتم رو بالا ببره و به این راحتی هک نشه؟ سایتی که اصلا در موردش نه تنظیمات سئو انجام دادیم و نه تبلیغات کردیم بعد از حدود 3 ماه هک بشه!!! در ضمن یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه آیا پشتیبانی سایت از طریق طراح, باید پاسخگوی هک شدن سایت هم باشه؟ و آیا اصلا کسی در این مورد مسئولیتی داره؟ مثل طراح یا میزبان وب؟ در ضمن لینک کامپوننت هم خراب هست |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر - mashty - ۴-۴-۱۳۹۰, ۱۰:۰۴ صبح
RE: درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر - tarantino - ۴-۴-۱۳۹۰, ۰۲:۱۲ عصر
RE: درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر - mashty - ۴-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۵۹ عصر
RE: درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر - Reza Ganji - ۴-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۴۵ عصر
RE: درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر - mashty - ۴-۴-۱۳۹۰, ۰۷:۰۵ عصر
RE: درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر - Reza Ganji - ۴-۴-۱۳۹۰, ۰۷:۱۹ عصر
RE: درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر - sattar6570 - ۱۶-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۱۳ عصر
RE: درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر - Reza Ganji - ۴-۴-۱۳۹۰, ۰۷:۲۱ عصر
RE: درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر - madadii - ۴-۴-۱۳۹۰, ۰۷:۵۵ عصر
RE: درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر - tarantino - ۴-۴-۱۳۹۰, ۰۸:۱۰ عصر
RE: درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر - mashty - ۴-۴-۱۳۹۰, ۰۹:۳۴ عصر
RE: درخواست کمک برای پس گرفتن سایت جوملا از هکر - mahdi71 - ۱۶-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۳۰ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان