|
بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی
|
|
۴-۹-۱۳۹۱, ۰۳:۳۴ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی
اگر روی 100 میل در ساعت هم باشه فکر نمیکنم مشکل داشته باشه و معمولا خود هاستینگ ها سرور رو تنظیم میکنند که کاربران نتونند بیشتر از تعداد معین ایمیل ارسال کنند.
برای ارسال هم نیازی نیست شما سیستموتون روشن باشه و انلاین باشید و وقتی برنامه ریزی انجام بشه خودش ایمیل ها رو ارسال میکنه یعنی در همه سیستم ها اینطوریه. مثلا در انجمن من هربار که برای کاربران ایمیل کلی ارسال میکنم دو تا سه روز طول میکشه ساعتی 50 تا ایمیل بفرسته در صورتی که من اصلا دیگه با مدیریت کاری ندارم و آفلاین هم هستم. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - صابرمحمدی - ۴-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۴۳ عصر
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - smzmagician - ۸-۵-۱۳۹۱, ۰۷:۴۹ صبح
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - rezaetemadi - ۸-۵-۱۳۹۱, ۰۸:۰۶ صبح
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - ebr11mohammad - ۱-۹-۱۳۹۱, ۰۲:۲۵ صبح
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - Reza Ganji - ۱-۹-۱۳۹۱, ۰۵:۰۷ صبح
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - ebr11mohammad - ۳-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۵۷ عصر
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - Reza Ganji - ۴-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ صبح
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - parantezp - ۲۶-۹-۱۳۹۱, ۰۶:۵۰ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان