|
بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی
|
|
۳-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۵۷ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی
با تشکر فراوان آقای گنجی
چند سوال از این افزونه داشتم اگر مزاحم وقتتان نمیشم ،پاسخ دهید 1-به عنوان مثال من الان 600 مشترک دارم ، میخواهم تنظیم کنم هر ساعت 50 پیام(طبق فرموده حضرتعالی )برای کاربر ارسال شود باید بیایم قسمت تنظیمات این قسمت چند تظیم دارد که بنده متوجه نمیشوم: تنظیمات ورودی که پیش فرض روی 2000 هست تنظیمات خروجی که پیشفرض روی 1000 هست گزینه های ارسال ( تعداد ایمیل های ارسالی در هر سری)که روی 100 هست تنظیمات صف ارسالی که تعداد ایمیل پیش فرض 100 و دوره زمانی ساعت و روز نوشته شده من برای این که به نتیجه ای که ابتدا عرض کردم برسم باید تنظیماتم را چگونه انجام دهم؟ 2-در قسمت ارسال پیام ها وقت میخواهم پیامی را ارسال کنم دو قسمت انتخابی دارد پیش فرض روی سریع و آنی است و یک قسمت دیگر بنام برنامه ریزی شده : ارسال 100 ایمیل در هر ساعت شروع از (تاریخی که معلوم میکنیم)و یک گزینه دیگه دارد که پیشفرض تیک نخورده است بنام Enable link history باید برای نتیجه بالا،چگونه ارسال کنم؟ 3-بعد از راهنمایی های بالا ، اگر طبق فرموده شما روی ساعت بگذارم،وقتی ارسال را زدم، خودش اتوماتیک هر ساعت 50 تا را میفرستد؟ یعنی لازم نیست مدیریت سایت باز بمونه یا سیستم کرایانه خاموش شود؟یا اینترنتم قطع شود؟ چون خود جوملا هر 15 دقیقه خارج میشه از سایت و اگه من هم بخوام 600 پیام بفرستم حدودا باید 12 ساعت سیتمم روشن باشه و...لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - صابرمحمدی - ۴-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۴۳ عصر
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - smzmagician - ۸-۵-۱۳۹۱, ۰۷:۴۹ صبح
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - rezaetemadi - ۸-۵-۱۳۹۱, ۰۸:۰۶ صبح
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - ebr11mohammad - ۱-۹-۱۳۹۱, ۰۲:۲۵ صبح
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - Reza Ganji - ۱-۹-۱۳۹۱, ۰۵:۰۷ صبح
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - ebr11mohammad - ۳-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ عصر
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - Reza Ganji - ۴-۹-۱۳۹۱, ۰۳:۳۴ صبح
RE: بهترین سیستم راه اندازی حرفه ای خبرنامه RSMail کاملا فارسی - parantezp - ۲۶-۹-۱۳۹۱, ۰۶:۵۰ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان