|
داشتن فید برای هر بخش یا مجموعه سایت با Ninja RSS Syndicator
|
|
۲۶-۸-۱۳۹۱, ۰۵:۱۹ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: داشتن فید برای هر بخش یا مجموعه سایت با Ninja RSS Syndicator
با تشکر دوست عزیز
من نصب کردم خوب بود فقط یه مشکل که داره اگه کسی بخاد rss خبر باز کنه میگه باید به سایت ورود بکنید و صفحه لوگین میاد بالا. باید چکار کنم. با تشکر |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
داشتن فید برای هر بخش یا مجموعه سایت با Ninja RSS Syndicator - mercol30 - ۱۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۰۷ صبح
RE: داشتن فید برای هر بخش یا مجموعه سایت با Ninja RSS Syndicator - baran - ۴-۱-۱۳۹۱, ۱۲:۵۴ صبح
RE: داشتن فید برای هر بخش یا مجموعه سایت با Ninja RSS Syndicator - Pourdaryaei - ۴-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۱۱ صبح
RE: داشتن فید برای هر بخش یا مجموعه سایت با Ninja RSS Syndicator - mercol30 - ۵-۱-۱۳۹۱, ۰۵:۱۶ صبح
RE: داشتن فید برای هر بخش یا مجموعه سایت با Ninja RSS Syndicator - baran - ۶-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۱۱ عصر
RE: داشتن فید برای هر بخش یا مجموعه سایت با Ninja RSS Syndicator - baran - ۲۸-۱-۱۳۹۱, ۰۳:۴۷ عصر
RE: داشتن فید برای هر بخش یا مجموعه سایت با Ninja RSS Syndicator - novinfard - ۲۸-۱-۱۳۹۱, ۰۶:۲۹ عصر
RE: داشتن فید برای هر بخش یا مجموعه سایت با Ninja RSS Syndicator - ehsansabet - ۶-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۰۹ عصر
RE: داشتن فید برای هر بخش یا مجموعه سایت با Ninja RSS Syndicator - bushehr - ۲۶-۸-۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ عصر
RE: داشتن فید برای هر بخش یا مجموعه سایت با Ninja RSS Syndicator - mal2moh - ۹-۱۰-۱۳۹۱, ۱۱:۱۲ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان