|
آموزش مرحله به مرحله انتقال سایت طراحی شده درwampserver به cpanell
|
|
۱۳-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۱۵ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: آموزش مرحله به مرحله انتقال سایت طراحی شده درwampserver به cpanell
آقایه zhyar
مدیر عزیز لینکاتون خرابه پیگیری کنید ![]() آقایه گنجی من مشکلم این نیست که!!!!!!!!!!!!!!!! من از اینجا به بعدو بلد نیستم! درست نمی دونم مرحله به مرحله باید چیکارکنم!!!! ااز wampserver شروع کنیم مرحله به مرحله تا آپلود آن در cpanel و تنظیماتش و در آخر اجرایه سایت روی مرورگر!!!!! من این آموزشو میخوام
|
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
آموزش مرحله به مرحله انتقال سایت طراحی شده درwampserver به cpanell - hesari_313 - ۱۳-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۵۳ صبح
RE: آموزش مرحله به مرحله انتقال سایت طراحی شده درwampserver به cpanell - Zhyar - ۱۳-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۰۸ صبح
RE: آموزش مرحله به مرحله انتقال سایت طراحی شده درwampserver به cpanell - Reza Ganji - ۱۳-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۰۹ صبح
RE: آموزش مرحله به مرحله انتقال سایت طراحی شده درwampserver به cpanell - hesari_313 - ۱۳-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ صبح
RE: آموزش مرحله به مرحله انتقال سایت طراحی شده درwampserver به cpanell - Zhyar - ۱۳-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۵۰ صبح
RE: آموزش مرحله به مرحله انتقال سایت طراحی شده درwampserver به cpanell - صدرا حسابی - ۱۳-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۵۱ صبح
RE: آموزش مرحله به مرحله انتقال سایت طراحی شده درwampserver به cpanell - Reza Ganji - ۱۳-۸-۱۳۹۱, ۰۵:۳۳ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان