|
asp یا جوملا
|
|
۲۸-۷-۱۳۹۱, ۰۴:۳۵ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
RE: asp یا جوملا
شاید اگر بخوام بصورت اجمالی مقایسه ایی بین ASP.NET & PHP داشته باشم میتونم موارد زیر را بررسی کنیم
یک- از لحاظ سرعت : الف- سرعت بارگذاری ب- پیاده سازی الف- سرعت بارگذاری : بطور خلاصه میشه گفت: در بارگذاری سرعت PHP بیشتر است، چرا؟ چون نیاز به ENGEN و کامپوننت های ویندوزی ندارد. چون بانک اطلاعات PHP و دستورات داخلی داخلی هستند. هرچند در Asp.Net بحث Cach به وجود آمده، یعنی اینکه در بار اول اگر بارگذاری طول بکشه در بارهای بعدی سریعتر خواهد بود اما Cach یه مشکلی دارد و اونم این که سخت افزاربر است. ب- پیاده سازی : سرعت پیاده سازی در ASP.NET بیشتر است چون از کنترلهای ویژوال استفاده می کند. دو: از لحاظ استفاده بهینه از حافظه: ASP.NET به شدت حافظه بر است و مدیریت حافظه در PHP بهتر است سه : از لحاظ هزینه: - هزینه اولیه: ASP.NET هزینه بالایی دارد(البته نه در ایران) و PHP ایگان است. - هزینه ارتقا : ASP به نرم افزارهای دیگه ایی همچون SQL SERVER و... نیاز دارد. - هزینه پشتیبانی: پشتیبانی ASP رایگان است و مایکروسافت این کار رو انجام میده اما اما در PHP یا باید خیلی حرفه ایی باشی که خودت مشکلاتت رو حل کنی یا باید هزینه بدی برات مشکل رو حل کنند. چهار: رفع اشکال: اگر در ASP باگی وجود داشته باشه باید منتظر باشی تا مایکروسافت اون رو رفع و رجوع کنه اما در PHP اگر خودت یه کم سواد کد نویسی داشته باشی این مشکل رو میشه حل کرد چون اپن سورس هست. پنج : از لحاظ پلت فرم: ASP بدون ویندوز یعنی هیچ .... ولی PHP نیاز به سیستم عامل خاصی ندارد. شش:از لحاظ امنیت: این رو دیگه من بحث نمی کنم چون کار من نیست. شرمنده... هفت: بازار کار: فک میکنم بازار کار ASP.NET بهتر باشه ... (حداقل در ایران) اینم از مقایسه اگه کمی کسری داشت ببخشیددیگه...
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
asp یا جوملا - rezaetemadi - ۲۲-۷-۱۳۹۱, ۰۲:۲۸ عصر
RE: asp یا جوملا - سعید حمزه زاده - ۲۲-۷-۱۳۹۱, ۰۷:۲۶ عصر
RE: asp یا جوملا - Zhyar - ۲۳-۷-۱۳۹۱, ۰۴:۰۶ صبح
RE: asp یا جوملا - سعید حمزه زاده - ۲۳-۷-۱۳۹۱, ۰۴:۲۶ صبح
RE: asp یا جوملا - Zhyar - ۲۳-۷-۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ صبح