|
نمايش تب هاي زيبا در سمت چپ سايت با Flyout Tabs - پارسي
|
|
۲۹-۳-۱۳۹۰, ۰۳:۴۷ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: نمايش تب هاي زيبا در سمت چپ سايت با Flyout Tabs - پارسي
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان یه سوال و به گونه میشه گفت یه مشکل در مورد این ماژول دارم
دوستان یه نگاهی به این لینک بندازید و این ماژول رو که در سمت چپ سایت هست مشاده کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من ماژول رو نصب کردم ولی وقتی رو ی ایکن ماژول می رم هر دو تالینکش با هم باز میشه و مشکلی بعدی این که کنار ایکن ها عکس یه نقطه وجود داره از دوستانی که اشنایی دارند راهنمایی کنند تا این دو مشکل رو حل کنم در مدیریت این ماژول باید کدوم گزینه ها رو بررسی کنم تا این ماژول درست و عین دمو ان نمایش ااده بشه |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
نمايش تب هاي زيبا در سمت چپ سايت با Flyout Tabs - پارسي - Mojtaba Pordel - ۲۶-۳-۱۳۹۰, ۰۷:۴۱ صبح
RE: نمايش تب هاي زيبا در سمت چپ سايت با Flyout Tabs - پارسي - سجاد ابراهیمی - ۲۹-۳-۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ صبح
RE: نمايش تب هاي زيبا در سمت چپ سايت با Flyout Tabs - پارسي - Mojtaba Pordel - ۲۹-۳-۱۳۹۰, ۰۴:۰۳ صبح
RE: نمايش تب هاي زيبا در سمت چپ سايت با Flyout Tabs - پارسي - سجاد ابراهیمی - ۲۹-۳-۱۳۹۰, ۰۴:۱۴ صبح
RE: نمايش تب هاي زيبا در سمت چپ سايت با Flyout Tabs - پارسي - شاهین سمیع عادل - ۲۹-۳-۱۳۹۰, ۰۵:۱۱ صبح
RE: نمايش تب هاي زيبا در سمت چپ سايت با Flyout Tabs - پارسي - zaban26 - ۲۱-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۳۷ صبح
RE: نمايش تب هاي زيبا در سمت چپ سايت با Flyout Tabs - پارسي - ابوالفضل حیدری - ۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۵:۴۳ صبح
RE: نمايش تب هاي زيبا در سمت چپ سايت با Flyout Tabs - پارسي - mahdi71 - ۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۴:۵۱ عصر
RE: نمايش تب هاي زيبا در سمت چپ سايت با Flyout Tabs - پارسي - ابوالفضل حیدری - ۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۵:۰۸ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان