|
تغییرات در سایت
|
|
۲۲-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۴۹ عصر
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: تغییرات در سایت
سلام دوستان
می خواستم لوگو سایتم عوض کنم کدوم قسمت باید تغییر بدهم این هم کد فایل ایندکس قالبم هست ?php /*======================================================================*\ || #################################################################### || || # Package - Joomla Template based on YJSimpleGrid Framework || || # Copyright © 2010 Youjoomla LLC. All Rights Reserved. || || # license - PHP files are licensed under GNU/GPL V2 || || # license - CSS - JS - IMAGE files are Copyrighted material || || # bound by Proprietary License of Youjoomla LLC || || # for more information visit دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. || || # Redistribution and modification of this software || || # is bounded by its licenses || || # websites - دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. | دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. || || #################################################################### || \*======================================================================*/ /* YJSG Framework version Stable 1.0.13 - 5-16-2012 */ defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted index access' ); define( 'TEMPLATEPATH', dirname(__FILE__) ); require( TEMPLATEPATH.DS."yjsgcore/yjsg_core.php");/* YJSGFramework main functions*/ require(TEMPLATEPATH.DS."yjsgcore/".$yjsg_getmain.""); /* 2 default views | yjsg_main.php = desktop | yjsg_mobile.php = mobile devices */ ?> کدوم قسمت من باید تغییر بدهم که لوگو سایتم عوض کنم اون قمستی که دوستم گفتم پیدا نکردم ممنونم |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
تغییرات در سایت - hossein1980 - ۱۵-۷-۱۳۹۱, ۰۷:۴۵ عصر
RE: تغییرات در سایت - سعید حمزه زاده - ۱۵-۷-۱۳۹۱, ۰۸:۰۱ عصر
RE: تغییرات در سایت - hossein1980 - ۱۵-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۵۳ عصر
RE: تغییرات در سایت - سعید حمزه زاده - ۱۵-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۵۷ عصر
RE: تغییرات در سایت - hossein1980 - ۱۵-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۱۶ عصر
RE: تغییرات در سایت - محمد - ۱۵-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۲۰ عصر
RE: تغییرات در سایت - hossein1980 - ۱۵-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۲۹ عصر