|
در خواست مگا منو 2.5
|
|
۱۲-۵-۱۳۹۱, ۰۳:۰۵ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: در خواست مگا منو 2.5
اقا در مورد لینک دانلود اون بسته که سایت چینی باز میشه نمیدونم کجاشو بزنم فایل رو دانلود کنم!!!!
در مورد لینکی که دادید برای مطالعه هم خیلی واضح گفته پلاگین:ja extended رو باید ااستفاده کنم! اقا الان دیدم داخل اون قسمت داخل مدیریت و ارسال منو ها اون گزینه رو دارمش یعنی اون پلاگینم فعال هستش اما این توضیحات انگلیسی هست و نمیدونم چی گفته! ********** ********** خوب اقا درست شد من موفق شدم یه موقعیت سرچ رو به صورت مگا منو نمایش بدم! توضیح میدم مشکل دقیق کجا بود و چه طور تونستم تا الباقی دوستانی که بعدا مشکل داشتن بتونن مشکل رو حل کنن: خوب اول میرین و پلاگینی به اسم :extended رو فعال میکنید(پیش فرض غیر فعاله) خوب حالا وارد مدیریت منو و صفحه اصلی و جدید....ابتدا یک منو لینک خارجی یا جدا کننده میسازید و سمت چپ پارامتر ها گزینه ی extended ja پس از فعال کردن پلاگین ظاهر میشه خوب این گزینه رو باز کنید و تنظیمات رو دلخواه سایز ها رو میدین و گزینه اخر از 3 گزینه ...گزینه ماژول رو انتخاب کنید... خوب حالا ذخیره کنید و دوباره منویی جدید بسازید و این دفعه حتما لینک خارجی نوعش رو بزارید و ریشه رو بازر روی منو اولی که ساختین(یعنی زیر مجموعه اون بشه) خوب سمت چپ پارامتر ها هم گزینه سایز بله همونه سایزه گزینه دوم از 3 گزینه وسطی که نامش ماژول هست رو انتخاب کنید و گزینه اخر هم داخل لیست مازول مورد نظر خودتون که میخواین نمایش داده بشه:این جا گفتیم سرچ... من یکی از بزگترین جایی که گیر داشتم فعال نبودن این ماژول بود چون موقعیتی برای سرج قالبم نداشت! دوستان توجه کنید که پلاگین فعال باشه تا توی منو توان نمایش دادن باشه... در انتها تشکر میکنم از دوست عزیزم star-netstar که اون ادرس اموزش رو برام گزاشت تشکر... |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
در خواست مگا منو 2.5 - leksoz - ۱۱-۵-۱۳۹۱, ۰۱:۱۸ عصر
RE: در خواست مگا منو 2.5 - hoomanb - ۱۱-۵-۱۳۹۱, ۰۱:۲۹ عصر
RE: در خواست مگا منو 2.5 - محمدرضا بهارلو - ۱۱-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۴۲ عصر
RE: در خواست مگا منو 2.5 - leksoz - ۱۲-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۲۹ صبح
RE: در خواست مگا منو 2.5 - محمدرضا بهارلو - ۱۲-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۴۹ صبح
RE: در خواست مگا منو 2.5 - leksoz - ۱۲-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ صبح