|
تغییر در اندازه فونت و bold کردن فونت در کا2
|
|
۱۱-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۰۶ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: تغییر در اندازه فونت و bold کردن فونت در کا2
ببین دوست عزیز
سایتت رو مشاهده کن و ببین که فونت همون قسمت بولد شده همون موقع که گفتی من متوجه شده کدوم قسمت رو میگی و میخوای چه کار کنی. من هم برات انجام دادم ، یعنی کد رو برات قرار دادم تو باید کپی میکردی همین حالا کجا کپی کردی را نمیدانم. من بهت گفتم تو خط788 من به کدی که برات گذاشتم اعتقاد دارم و میدونم درست هست.چرا ؟ چون الان که سایتت رو ببینی ، همون قسمت رو که بخواهی بولد شده شما اگه نمیبینی کش مرورگرت رو خالی کن ، درست میشه من با 2 تا سیستم و چند مرورگر امتحان کردم برای خالی کردن کش مرورگر هم از CRTL+F5 استفاده کن برات آرزوی موفق میکنم |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
تغییر در اندازه فونت و bold کردن فونت در کا2 - emplab - ۱۰-۵-۱۳۹۱, ۰۹:۵۸ عصر
RE: تغییر در اندازه فونت و bold کردن فونت در کا2 - محمدرضا بهارلو - ۱۰-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۱۱ عصر
RE: تغییر در اندازه فونت و bold کردن فونت در کا2 - محمدرضا بهارلو - ۱۰-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۱۱ عصر
RE: تغییر در اندازه فونت و bold کردن فونت در کا2 - emplab - ۱۰-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۳۱ عصر
RE: تغییر در اندازه فونت و bold کردن فونت در کا2 - محمدرضا بهارلو - ۱۰-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ عصر
RE: تغییر در اندازه فونت و bold کردن فونت در کا2 - emplab - ۱۱-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۰۰ صبح
RE: تغییر در اندازه فونت و bold کردن فونت در کا2 - محمدرضا بهارلو - ۱۱-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۳۷ صبح
RE: تغییر در اندازه فونت و bold کردن فونت در کا2 - emplab - ۱۱-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۵۱ صبح
RE: تغییر در اندازه فونت و bold کردن فونت در کا2 - محمدرضا بهارلو - ۱۱-۵-۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ صبح
RE: تغییر در اندازه فونت و bold کردن فونت در کا2 - emplab - ۱۱-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۴۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان