|
كامپوننتي براي نمايش اطلاعات سالن ها
|
|
۴-۵-۱۳۹۱, ۰۳:۲۸ صبح
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: كامپوننتي براي نمايش اطلاعات سالن ها
سلام
خوشبختانه كارهاي من هيچكدام تجاري نيست ، اگر تجاري بود كه سرم در نمي كرد اينقدر دنبال افزونه بگردم ، درصدي را به شما مي دادم ، تا انجام دهيد ، خيالم هم راحت ، تازه كارش به نام من تمام مي شد ، يك سوال جناب آقاي عمراني عزيز : با كي 2 من چگونه نقشه گوگل ر درست كنم ؟ من كلا با كي 2 تا به الان كار نكردم ! هدف من درست كردن دايرالمعارف از سالن ها است ، من مي خواهم يك بخش در سايت داشته باشم مثلا به نام دايرالمعارف سالن ها بعد كاربر وقتي وارد اين صفحه مي شود ، بتواند سالن ها را ببينيد ، در صورت لزوم سرچ كند ، حالا يا نام سالن ، يا نام رشته را ، يا هر چه كه خود مي داند ، مي خواهم براي سالن چنين فيلدهائي را داشته باشم - نام باشگاه -رشته هاي تحت پوشش -آدرس ........ كد پستي و... - نام و نام خانوادگي موسس مدرك تحصيلي و .... - مالكيت : اجاره اي - شخصي - دولتي ( شهراداري ، بانك ، ارگاني ، اموزش و پرورش ) - نمايش آدرس باشگاه بر روي نقشه گوگل - تصاوير از باشگاه - قسمتي بار تخفيفات ويژه : مثلا براي دانشجويان ، دانش آموزان و ... البته فيلد زياده با Mosets tree امتحان كردم تقريبا شد ، اما شكل زيبائي نداشت ، خيلي سعي كردم ولي نتوستم برايش قالب بسازم ولي با كي 2 نمي دانم چطوري بايد كار كنم |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان