|
قالب زيباي Shaper Crux - Joomla 2.5 Gaming Template
|
|
۲۴-۴-۱۳۹۱, ۰۵:۱۴ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قالب زيباي Shaper Crux - Joomla 2.5 Gaming Template
با سلام
خدمت دوستان گلم با كسب اجازه از آقاي گنجي : قالب Shaper Crux - Joomla 2.5 Gaming Template براي ساخت سايت هاي بازي هاي كامپيوتري كه ديدم حيفه نزارم البته من زياد تغييرات توش ندادم چون هركس يه جور سليقه داره گذاشتم هركي هرجور دوست داره روش كار كنه قالب بسيار حرفه اي و كار آمده البته اگه بتونيد ازش استفاده كنيد!!!!! ![]() دمو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دموي فارسي از سايت خودم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دانلود قالب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نكته : براي اجراي قالب حتما بايد پلاگين زير را نصب كنيد وگرنه قالب اجرا نمي شه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درضمن من ماژولاشم مي زارم اگر دوست داشتيد استفاده كنيد البته وقت نكردم ترجمه شون كنم!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نيكي پندارتان باشد |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
قالب زيباي Shaper Crux - Joomla 2.5 Gaming Template - reza_101010 - ۲۴-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ عصر
RE: قالب زيباي Shaper Crux - Joomla 2.5 Gaming Template - memare-ahvaz - ۲۴-۴-۱۳۹۱, ۰۶:۳۵ عصر
RE: قالب زيباي Shaper Crux - Joomla 2.5 Gaming Template - reza_101010 - ۲۴-۴-۱۳۹۱, ۰۶:۴۲ عصر
RE: قالب زيباي Shaper Crux - Joomla 2.5 Gaming Template - tomharrison - ۸-۷-۱۳۹۱, ۰۶:۴۹ صبح
RE: قالب زيباي Shaper Crux - Joomla 2.5 Gaming Template - محمدسلیمانی - ۸-۷-۱۳۹۱, ۰۵:۳۳ عصر
قالب زيباي Shaper Crux - Joomla 2.5 Gaming Template - kayvan1 - ۳۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۱۷ صبح
قالب زيباي Shaper Crux - Joomla 2.5 Gaming Template - fidoman - ۱۷-۲-۱۳۹۲, ۰۴:۱۰ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: 7acce66d40ec90c2d61987b409cbf850_L.jpg]](http://www.joomshaper.com/media/k2/items/cache/7acce66d40ec90c2d61987b409cbf850_L.jpg)