|
مهم هدیه به مناسبت نیمه شعبان
|
|
۱۶-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۰۳ صبح
ارسال: #16
|
|||
|
|||
RE: هدیه به مناسبت نیمه شعبان
![]() با سلام منم بو نوبه خودم عيد را بهمه دوستان تبريك ميگم و تشكر دارم از مديران زحمت كش انجمن . همه ما ميدونيم كه تبليغ بر خلاف قوانين هست و تشكر ويژه ميكنم از جناب گنجي كه اجازه انتشار اين پست را دادند عيدي و هديه من با دوستان كمي متفاوت هست چون نميشد همه را در يك پست ارسال كرد من ميخواستم براي دوستان وب سايتي را معرفي كنم كه به راحتي مي تونند بسته هاي نصبي قالبهاي فارسي جوملا 1.5 و 1.7 و 2.5 را با لينك مستقيم دريافت كنند . كه در آينده هم با كمك شما عزيزان اين وبسايت توسعه خواهد يافت. با راه اندازي اين وبسايت قصد بر جمع آوري بسته هاي نصبي به صورت فارسي شده در يكجاي امن و بدون دردسر براي دانلود را داريم و هر يك از دوستان هم اگر بسته اي دارند و قصد دارند براي استفاده ديگران هم قرار بدند مشكلي نداره و بعد از تست بسته به نام خود ايشون در سايت قرار خواهد گرفت . نظرات و پيشنهادات خود را براي ما ارسال نماييد مطمئن باشيد كه نظرات و پيشنهادات شما براي ما بهترين و بزرگترين تجربه است لذا از اساتيد خواهشمندم هر گونه راهنمايي و پيشنهادي در هر زمينه براي بهبود در وبسايت داشتند در همين پست ارسال نمايند. ورود به سايت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. . . . |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: 8709.jpg]](http://localhostr.com/file/vyvgxHCWuM9P/8709.jpg)