|
یه سوال در مورد قالب دارم؟
|
|
۱۰-۴-۱۳۹۱, ۰۸:۱۷ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: یه سوال در مورد قالب دارم؟
ببینید من سه تا سایت دارم هر سه تاش هم از این قالبها استفاده میکنم ، هیچ مشکلی هم تاحالا نداشتم . البته بخاطر لایسنسی که داره شرکت مذکور حق قانونی داره از شما به هاستینگ شکایت کننده و اگر هاستینگ وارز نباشه و قوانین رو رعایت میکنه ، سایت شما رو معلق میکنه .
این یکی از مشکلاتش که به ندرت شاید اتفاق بیوفته بخاطر تعداد میلیاردی سایتها . اتفاق بعدی درج کدهای باشه که بیشتر کد تبلیغاتی یا لینک بک به سایت منتشر کننده وارز هست ، این کدها رو من زیاد دیدم و گاهی هم پیش اومده نتونستم پیداش کنم کجای قالب قرار دادند . نمونه دیگه کدهای اینجکشن هست که این کدها هم به دیتابیس تزریق میشند و اطلاعات رو به نحوی به جای دیگه منتقل میکنند ؛ حالا مهم نیست سایت شما بدرد بخور هست یا نیست . کد بصورت روبات عمل میکنه و وظیفه ش رو انجام میده . حالت بعدی هم اکسپلوئیت ها هستند که معمولا توسط آنتی ویروسهای بروز شناسایی میشند . برای هک و کرک استفاده میشه . از نظر قوانین مملکتی ما هم هیچ مشکلی نیست هر نرم افزاری خواستی میتونی استفاده کنی ؛ چون ما قانون کپی رایتی نداریم که رعایتش کنیم ؛ تازه این نوع قانون در حال پاگرفتن هست و اون هم فقط مخصوص نرم افزارهای ایرانیه . یا مثلا ً شرکتهای کالکتوری که نرم افزارهای خارجی رو تو 40 تا دی وی دی منتشر میکنند و حق کپی رایت هم دارند ! |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان