|
مهم توضیحاتی در مورد زیماهاست (www.zimahost.com) ، هاست نامحدود !
|
|
۷-۴-۱۳۹۱, ۰۱:۱۱ صبح
ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
RE: توضیحاتی در مورد زیماهاست (www.zimahost.com) ، هاست نامحدود !
دوستان چند وقت پیش سرویسی از هاستیگ زیما هاست خریداری کردیم که هنوز هم ارائه نکردن پشتیبانیشون هم هیچ جوابی در این مورد نمیدن توجه کنید که زیما هاست کلاهبرداره و به هیچ وجه پولتون رو به این سایت ندید .
توجه کنین که این اطلاع رسانی برای این بود که شما هم به اشتباه پولتون رو به حساب این سایت و شخصی به نام سید محمد حسین اسدی که کلاهبردار هستند واریز نکنید . ( در صورتی که مشکل ما با زیما هاست حل شد در همین جا اطلاع رسانی خواهیم کرد پس تا زمانی که اطلاع رسانی نشده مطمئن باشید این سایت کلاهبردار است ) در اینکه این سایت کلاهبرداره به هیچ وجه شک نکنید الان بیشتر از چند هفته میشه که من ازشون هاستینگ و دامنه خریدم و 58900 تومان پول بی زبون ریختم به حسابشون تا حالا هیچ جوابی ندادن و اصلا به خودشون نمیارن ... چند تا هم جواب غیر مربوط دادن که فقط شامل این میشه ... چی شده ؟ بگید تا رسیدگی بشه ... بعد شما نیم ساعت توضیح میدین ... خلاصه توضیح میدین ... مفصل توضیح میدین ... هر شکلی توضیح میدین اینا اصلا انگار نشنیدن ... لطف کنید هر جا میتونین اطلاع رسانی کنید که اینا دزد هستن و کسی ازشون خرید نکنه ... به خدا این پول کاملا حرامه ... در ضمن من فعلا شهرستان هستم و اگر شرکتشون رو به صورت کاملا قانونی تخته میکردم ... شما که تهران هستین لطف کنید از طرف ما و ما بقی انسان هایی که چشم اومیدشون به شماست این شرکت رو تحریم کنید ... یا علی _ |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان