زمان کنونی: ۲۹-۱-۱۴۰۵, ۱۱:۱۳ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با بازگردانی بک اپ گرفته شده با اکیبا روی لوکال سرور
۵-۴-۱۳۹۱, ۰۷:۴۰ عصر
ارسال: #11
RE: مشکل با بازگردانی بک اپ گرفته شده با اکیبا روی لوکال سرور
سلام
به کمک نرم افزاری که این دوستمون برای استخراج فایلهای اکیپ گذاشته بودند فایل رو از حالت فشرده خارج کردم و اون رو به طور کامل توی روت لوکال کپی کردم بعد از انجان این کار وقتی وارد ادرس شدم به طور اتوماتیک اسکریپ بازگردانی اکیپ اجرا شده بود و مراحل نصب رو هم رفتم وقتی به قسمت وارد کردن اطلاعات دیتا بیس رسیدم اطلاعات دیتا بیس اصلی سایت رو که وارد کردم دوباره تحویل نگرفت مجبوری اطلاعات دیتا بیس لوکال رو وارد کرد که تازه شاخته بودمش ،بعد از این کار مراحل نصب به اتمام رسید جالب این جاست که سایت به طور کامل بالا اومد و فقط توی صفحه اطلی یه شکستگی هایی مشاهده می شد که بهم ریخته بود ولی از نظر اطلاعات همه چیز اوکی نمایش داده می شد و قسمت مدیریت هم عالی به نظر می رسید
من دیتا بیس سایت رو از هاستم دانلود کردم می خوام یه دیتا بیس رو لوکال بسازم و اطلاعات دیتا بیس اصلی رو تو اون ایمپورت کنم که در مراحل نصب اسکریپ اکیب به جای دادن اطلاعات اون دیتا بیس روی لوکال اطلاعات دیتا بیسی رو بدم که اطلاعات سایت رو روی اون وارد کرد باشه تا شاید این شکستگی هم از بین بره،در کل روال کار خیلی خوب پیش داره میره
این هم یه عکس از این بهم ریختی توی صفخه اصلی سایت روی لوکال

از این دوست عزیزمون هم بابت این نرم افزار که قرار دادند ممنونم
[تصویر:  73276240692850641527.png]
امضاء سجاد ابراهیمی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: مشکل با بازگردانی بک اپ گرفته شده با اکیبا روی لوکال سرور - سجاد ابراهیمی - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان