زمان کنونی: ۱۹-۶-۱۴۰۵, ۰۸:۳۰ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست کمک برای اصلاح قالب
۱-۴-۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ عصر
ارسال: #5
RE: درخواست کمک برای اصلاح قالب
(۱-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ عصر)shafiee نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام و صبح بخیر به دوستان عزیز
جناب بهارلو ! از عزیزانی که تازه عضو شده اند و یا آشنایی با موارد تجاری و وراز ندارند انتظاری نیست ولی شما که خود مدیر انجمن هستید انتظار بیشتری میرود!Ok

جناب mahan عزیز قالب شما تجاری بوده و در این انجمن پشتیبانی نمیشود ! لطفا در انجمن های وارز و یا در پیغام خصوصی این موارد را رفع نمایید ! Rose

جناب شفیعی گل فکر نکنم رفع مشکلات دوستان به تجاری بودن افزونه یا قالبشون مرتبط باشه چون ما در اینجا قصد ارائه لینک دانلود یا انتشار افزونه های تجاری رو نداریم و فقط هدف کمک به دوستان هست.
این مورد رو من به شخصه در هیچ انجمنی ندیدم، حتی در انجمن های بزرگی مثل جوملا جهانی، جومینا یا جوملا فروم هم مشکلی با رفع اشکالات دوستان در افزونه های تجاری نبوده! من اولین باره همچین چیزی شنیدم به خصوص از یه مدیر پیشکسوت!

آرزوی موفق دارم براتون، یاعلی
امضاء امید
امام جواد (ع):

الْمُؤمِنُ يَحْتاجُ إلى ثَلاثِ خِصالٍ: تَوْفيقٍ مِنَ اللّهِ عَزَّوَجَلَّ، وَ واعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ، وَ قَبُولٍ مِمَّنْ يَنْصَحُهُ

مؤمن در هر حال نيازمند به سه خصلت است:
واعظى از درون خود، توفيق از طرف خداوند متعال، قبول و پذيرش نصيحت كسى كه او را نصيحت نمايد.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط محمدرضا بهارلو ، mahan
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
درخواست کمک برای اصلاح قالب - mahan - ۳۱-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۰۸ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان