|
کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !!
|
|
۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۱۰ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !!
دوستان عزیز
خیلی ممنون از راهنماییتان من از طریق وایمکس ایرانسل به انترنت متصل می شوم. درواقع من از سرور امن شرکتی که ادعا می کند یکی از بهترین و چهارمین شرکت بزرگ هاستینگ کشور , استفاده می کنم من دو ماه پیش اشتراکم را بمدت یک سال تمدید کردم , و کمی سخته برام که یک سرور دیگر امتحان کنم و دوباره هزینهای آن را پرداخت کنم مخصوصا اگر مطمئن نباشم که اشکال واقعا از خود سرور است از شما تشکر می کنم ... و اگر مجبور باشم , حتما به حرفهای شما عمل خواهم کرد |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - saleh14 - ۱۸-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۴۴ عصر
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - saleh14 - ۱۹-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۵۳ عصر
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - Reza Ganji - ۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۰۱ صبح
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - memare-ahvaz - ۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۵:۰۴ عصر
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - saleh14 - ۲۰-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ عصر
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - memare-ahvaz - ۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۵۳ عصر
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - saleh14 - ۲۰-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۳۴ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان