|
کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !!
|
|
۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۵:۰۴ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !!
جناب گنجی درست می فرمایند،بنده هم همین مشکل شما رو داشتم
اول اینکه شما از چه طریقی به شبکه اینترنت متصل می شوید؟ adsl؟ wimax؟(از کدام شرکت؟) بنده از مبین نت استفاده میکنم،و 3 تا هاست از شرکت های متفاوت دارم،یکی از آنها برای مدتی همین مشکل شما پیش آمد و ........ خلاصه بگم از ایرانسل به نت وصل میگشتم و بدون هیچ مشکلی با هاست و سایت کار میکردم این مشکل بر میگرده به اینکه در ایران آی پی ها اشتراکی هستند و به احتمال بعضی مواقع این وسط اختلال بوجود میاد در کل؛ اون کاری که استاد گنجی و بنده فرمودیم رو انجام دهید،به احتمال زیاد مشکل رفع میگردد |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - saleh14 - ۱۸-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۴۴ عصر
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - saleh14 - ۱۹-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۵۳ عصر
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - Reza Ganji - ۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۰۱ صبح
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - memare-ahvaz - ۲۰-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۰۴ عصر
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - saleh14 - ۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۱۰ عصر
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - memare-ahvaz - ۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۵۳ عصر
RE: کمک حیاتی : سایت در دسترس نیست - آی پی من بسته میشه !! - saleh14 - ۲۰-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۳۴ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان