|
تردید در انتقال جوملا وفروشگاه ساز ویزوال مارکت
|
|
۱۸-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۲۲ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تردید در انتقال جوملا وفروشگاه ساز ویزوال مارکت
با عرض سلام وخسته نباشید .
سایت من جوملا 1.5.23 هستش وویژوال مارت نیز قدیمی میباشد . به خاطر برخی مشکلات که در انتقال سرور برای سایت من به وجود میاد .مجبور به ابدیت جوملا هستم ولی واقعا از ابدیت کردن جوملا وهمچنین فروشگاه ساز میترسم . دوستان راهنمایی بفرمایند که تا نسخه چند که فارسی هم باشه وجوملا وفروشگاه با هم سازگاری داشته باشه من میتونم ارتقاء بدم ویک راهنمایی کامل ویا اموزش نیاز دارم تا بتونم جوملا رو بدون ایراد ونقص ارتقاءبدم باتشکر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
تردید در انتقال جوملا وفروشگاه ساز ویزوال مارکت - محمد آهنگی - ۱۸-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ عصر
RE: تردید در انتقال جوملا وفروشگاه ساز ویزوال مارکت - rezaetemadi - ۱۹-۳-۱۳۹۱, ۱۲:۰۱ صبح
RE: تردید در انتقال جوملا وفروشگاه ساز ویزوال مارکت - امید - ۱۹-۳-۱۳۹۱, ۱۲:۲۲ صبح
RE: تردید در انتقال جوملا وفروشگاه ساز ویزوال مارکت - zaban26 - ۱۹-۳-۱۳۹۱, ۱۲:۲۵ صبح
RE: تردید در انتقال جوملا وفروشگاه ساز ویزوال مارکت - محمد آهنگی - ۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۶:۵۳ عصر
RE: تردید در انتقال جوملا وفروشگاه ساز ویزوال مارکت - Reza Ganji - ۲۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۰۶ صبح
RE: تردید در انتقال جوملا وفروشگاه ساز ویزوال مارکت - محمد آهنگی - ۲۱-۳-۱۳۹۱, ۰۵:۲۸ عصر
RE: تردید در انتقال جوملا وفروشگاه ساز ویزوال مارکت - Reza Ganji - ۲۲-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۳۷ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان