|
پرسش امنیتی مهم
|
|
۱۳-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۳۶ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: پرسش امنیتی مهم
--- ببینید دوستان من خودم یه جورایی طرتح سایت که نمیشه گفت راه انداز سایت هستم و از این راه درآمد کسب میکنم ... برای اینکه یجورایی پولی که میگیرم درست بشه هیچوقت نمیام عینا همون جوملایی که رایگان هست رو نصب کنم بدون هیچ زحمتی ..معمولا روی خود جوملا و قالب ها و افزونه ها از نظر ترجمه های جزیی ، تغییر نام و اصلاح اشکالات ترجمه و اینها یه کارایی میکنم و یجورایی یه پنل متفاوت از پنل جوملا ایجاد میکنم ... البته به مشتریا میگم که از جوملا استفاده میشه اما الان چندماهه سایتهام زیاد هک میشن ، در کنار اینکه میدونم به طور کامل مسایل امنیتی رو روی همه سایتهام انجام ندادم اما دوست دارم کلا نام پنل مدیریتم رو که یکی از مسایل مهم توی هک هست رو تغییر بدم ، حتی اگه لازم باشه توی همه افزونه ها تغییری بدم قبل تز نصب منتهی نمیدونم این نام پوشه ادمین رو کجاها باید تغییر بدم دقیقا که همه سیستم ها کاملا درست کار کنند ...
--- پلاگینی که برای پوشه مدیریت یک کلید تعیین میکنه خوبه اما بدی که داره اینه که وقتی آدرس رو بدون کلید میدیم به صفحه اصلی برمیگرده و جوملا کارها و هکرها میفهمند قضیه رو ، روشی هست مثلا بره به یه آدرس بنویسه چنین پوشه ای موجود نیست ؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
پرسش امنیتی مهم - hc1supcenter - ۱۲-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷ عصر
RE: پرسش امنیتی مهم - امید - ۱۲-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۳۰ عصر
RE: پرسش امنیتی مهم - Reza Ganji - ۱۲-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ عصر
RE: پرسش امنیتی مهم - hc1supcenter - ۱۳-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ صبح
RE: پرسش امنیتی مهم - Pourdaryaei - ۱۳-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۴۲ صبح
RE: پرسش امنیتی مهم - Reza Ganji - ۱۳-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۴۹ صبح
RE: پرسش امنیتی مهم - امید - ۱۳-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۳۶ عصر